הסיבה המפתיעה להרחקה של כריסטיאנו רונאלדו - והאיש שלקח עליה קרדיט
הפנומן הפורטוגלי עזב את המגרש בדקה ה-59 לאחר שחטף כרטיס אדום ישיר בהפסד 2:0 של פורטוגל לאירלנד • מאמנו טוען שזה קרה כי הוא משחק עם הרבה תשוקה, מאמן היריבה עקץ: "אולי נכנסתי לו לראש"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
פורטוגל וכריסטיאנו רונאלדופספסו הזדמנות להעפיל ישירות למונדיאל מהבית המוקדם כשהפסידו 2:0 לאירלנד בחוץ, מה שדחה את חגיגות העלייה למפגש מול ארמניה החלשה. את עיקר תשומת הלב תפס החלוץ, שהורחק לראשונה במדי הנבחרתבדקה ה-59 לאחר ששלח מרפק לעברו של טרוי פארוט, שכבש צמד עבור האירים שנאבקים על עלייה לפלייאוף.
כמובן שהאירוע החריג היה במוקד העניינים גם בפורטוגל וגם באירלנד. מאמנו, רוברטו מרטינס, נשאל על כך במסיבת עיתונאים ואמר: "הסיבה הראשונה שרונאלדו הורחק היא כי הוא משחק עם המון תשוקה והוא היה מתוסכל מזה שהוא לא מנצח, וזה מה שאנחנו רוצים מכל השחקנים שלנו. זה מאוד קשה לחלוץ לשחק ברחבה כשהבלמים מסמנים אותו באופן קבוע".
לאחר מכן, מרטינס התפנה להגן על שחקנו ולשלוח חיצי האשמות לעבר פארוט והמאמן של נבחרת אירלנד, היימיר הלגרימסון: "המאמן שלהם ניסה להשפיע על השופט והבלם, שמאוד חזק, נופל בכזאת קלות. לדעתי התמונות משם קשות יותר ממה שקרה בפועל".
הלגרימסון, שנקלע גם לעימות עם רונאלדו אחרי ההרחקה, נשאל על כך ואמר: "הוא שיבח אותי בכך ששמתי לחץ על השופט. זו הייתה הפעולה שלו שגרמה לו לקבל כרטיס אדום, לא היה לי חלק בזה. אלא אם נכנסתי לו לראש". עוד לפני המשחק, הפנומן טען כי הלגרימסון מנסה לשים לחץ על השופט ואמר: "הוא חכם ויודע מה לעשות כדי להוריד קצת מהלחץ שיש על השחקנים".

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
