היא רגילה למשוך תשומת לב על השטיח האדום ובאירועי היוקרה של עולם הכדורגל, אבל הפעם זה קרה דווקא באירוע ספורטיבי צנוע בהרבה. אנטונלה רוקוזו, אשתו של ליונל מסי, הגיעה לצפות במשחק פאדל חברתי – ובלי שהתכוונה, הפכה את המצלמות ואת הרשתות החברתיות למוקסמות מפריט אחד קטן אך נוצץ: השעון שעל פרק ידה.
תיעוד קצר של המשפיען היהודי זיו תמיר שהועלה לטיקטוק הראה את רוקוזו יוצאת מהמגרש, כאשר יוצר התוכן ניסה לדבר איתה. הסרטון הפך לוויראלי במהירות, אבל לא רק בשל האינטראקציה – אלא בעיקר בגלל אביזר היוקרה שהופיע בתמונה. גולשים מהעולם כולו ניסו לזהות את הדגם, ואחרי זמן קצר התברר: מדובר בשעון Tiffany & Co. Rope, אחד הדגמים האלגנטיים ביותר של בית האופנה האמריקני.
השעון, שמחירו מוערך בכ־20 אלף אירו (כ־80 אלף ש"ח), עשוי זהב 18 קראט, מעוטר יהלומים קטנים בכל אחת מנקודות השעה ומגיע עם רצועת זהב במראה שזירה עדין המזכיר חבל – מכאן שמו. העיצוב הקלאסי משלב בין אלגנטיות נצחית לנגיעות מודרניות, ומזוהה היטב עם הקו היוקרתי שרוקוזו מקפידה לשמור עליו בשנים האחרונות.
לפי דיווח ב־beIN Sports, מדובר בדגם מבוקש במיוחד בקרב נשים מהעולם העסקי והבידורי, ונחשב לאחד מסמלי הסטטוס של המותג. Tiffany & Co., שנוסד במאה ה־19 בניו יורק, שומר על מעמדו כאחד מבתי היוקרה המובילים בעולם, במיוחד לאחר שנרכש על ידי קבוצת LVMH הצרפתית.
"גם מסי לא יישאר אדיש"
רוקוזו, שנחשבת לאחת הנשים המשפיעות בעולם האופנה הדרום־אמריקני, בונה בשנים האחרונות תדמית עצמאית – הרחק מהצל של בעלה האגדי. היא מנהלת חברת אופנה מצליחה, משתפת פעולה עם מותגים כמו Gucci ו־Adidas, ונחשבת למי שמקדמת סגנון מתוחכם אך נגיש. לא מפתיע, אם כך, שהבחירה בשעון של טִיפָנִי השתלבה באופן מושלם בתדמית שלה: קלאסית, יוקרתית ונטולת מאמץ.
ברשתות החברתיות התפשט הווידאו במהירות, עם עשרות אלפי תגובות ושיתופים. "אפילו מסי לא יכול היה להישאר אדיש לשעון הזה", כתב אחד הגולשים בהומור. אחרים שיבחו את טעמה של רוקוזו וכתבו כי היא “מוכיחה שפשטות ואלגנטיות עדיין מנצחות". רגע קטן אחד ביציאה ממשחק פאדל הפך לתזכורת לכך שגם בעולם שבו מסי הוא הכוכב הגדול מכולם – לפעמים מספיק שעון אחד נוצץ כדי לגנוב את כל ההצגה.
No reconoció a Anto Roccuzzo en una cancha de pádel y le halagó el reloj 😅
— TNT Sports Argentina (@TNTSportsAR) November 4, 2025
📹 ZivTamir / TikTok pic.twitter.com/qB1TpJmQRH

