אקדח, אילוסטרציה. צילום: Getty Images/EyeEm

סערה בממלכה: סוכן כדורגל איים באקדח על שחקן פרמייר ליג

לפי התקשורת הבריטית, המשטרה עצרה אדם בחשד כי איים על כדורגלן ברחובות לונדון בתחילת חודש ספטמבר: "זה היה אירוע מפחיד, הוא היה נסער מאוד, אבל עשה את הדבר הנכון כשהודיע מיד למשטרה" • באיגוד השחקנים סירבו להתייחס למקרה

המשטרה עצרה סוכן כדורגל בן 31, המייצג אחד משחקני נבחרת אנגליה, בחשד לשליפת אקדח "בכוונה לזרוע פחד או אלימות" ולסחיטה - ושחררה אותו בערבות, בצו המונע ממנו להתקרב לקורבן.

לפי התקשורת הבריטית, משטרת לונדון הוזעקה ב־6 בספטמבר, בשעה 23:14, לרחוב בצפון העיר לאחר שכדורגלן בשנות ה־20 לחייו דיווח שסוכן כדורגל מוכר איים עליו בנשק חם בזמן שצעד עם חבר. שני הגברים לא נפגעו, אך החוקרים ציינו כי קורבן נוסף דיווח מאוחר יותר על ניסיון סחיטה ואיומים מצד אותו חשוד.

שחקן הפרמייר ליג, ששוויו מוערך בכ־60 מיליון ליש"ט, היה נסער מאוד, כך לפי אתר "Money Today". במועדון שלו עקבו מקרוב אחר שלומו ובחנו את אמצעי האבטחה במתחם האימונים."זה היה אירוע מפחיד. הוא היה נסער מאוד, אבל עשה את הדבר הנכון כשהודיע מיד למשטרה", אמר מקור המקורב לכדורגלן.

איום באקדח, צילום: דודו גרינשפן

הסוכן, שייצג בעבר כמה לקוחות מפורסמים, בהם שחקן בנבחרת אנגליה, נעצר יומיים לאחר האירוע לכאורה, לאחר ששוטרים פשטו על ביתו שבהרטפורדשייר. הוא נחקר בגין איום בנשק במטרה לעורר פחד או אלימות, סחיטה ונהיגה ללא רישיון. בשלב זה לא הוגשו נגדו אישומים.

בזמן שהוא משוחרר בערבות, נאסר על החשוד ליצור קשר עם השחקן, עם חברו או עם אנשי המועדון, והוא מנוע מלהתקרב למתקני הקבוצה ללא אישור המשטרה. איגוד השחקנים סירב להתייחס למקרה, אך לפי כמה סוכנים, האירוע גרם לסוכנויות לשוב ולבחון את נהלי הפגישות עם שחקנים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המשטרה טרם חשפה את המניע, ועורכי דינו של החשוד שמרו על שתיקה. "יהיו שאלות קשות לגבי הסיבה לכך, שאלות שהמשטרה מנסה כעת לענות עליהן", אמר מקור שצוטט ב"מירור" האנגלי. עד להחלטת התביעה אם להגיש כתב אישום, החשוד מחויב לעמוד בתנאי השחרור בערבות, הכוללים התייצבות קבועה בתחנת המשטרה – וכל הפרה עלולה להביא למעצרו מחדש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...