"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בנו של מאמן נבחרת אנגליה בכדורגל לשעבר מת בתאונת טרקטור

הארלי, בנו של סטיוארט פירס, נהרג באופן טראגי בגיל 21 בלבד בעת שסטה מהכביש והתרסק לתעלה • נוטינגהאם פורסט, ווסטהאם יונייטד ומנצ'סטר סיטי שלחו תנחומים לשחקן ומאמן העבר • "נשמה שהותירה חותם בלתי נשכח על כל מי שהכיר אותו"

,עודכן
0השמעה
סטיוארט והארלי פירס. צילום: צילום מסך

סטיוארט פירס, שחקן ומאמן נבחרת אנגליה בכדורגל לשעבר, וגרושתו ליז איבדו ביום חמישי האחרון את בנם הארלי, בן ה-21, לאחר שהטרקטורשלו סטה מהכביש ליד וויקומב, כך מסרה משטרת מחוז גלוסטרשייר. השוטרים אישרו כי לא היו מעורבים כלי רכב אחרים וכי הוא הוכרז מת במקום.

מחקירה ראשונית עולה כי תקר בצמיג גרם לטרקטור, שגרר עגלה מלאה תפוחים במורד גבעה תלולה, לסטות מהכביש ולהתרסק לתוך תעלה. המשטרה מסרה כי לא מצאה ראיות למעורבות של צד שלישי, אך טרם אישרה כי מדובר בתקלה מכנית.

"משפחתנו המומה ושבורת לב מהאובדן של בננו ואחינו המסור הארלי. הוא היה נער זהב עם חיוך מדבק, והטרגדיה הזו מותירה חלל גדול בלבם של כל מי שהכיר אותו. הוא תמיד יהיה הכוכב הזוהר שלנו", מסרה משפחת פירס בהצהרה שפורסמה באמצעות משטרת גלוסטרשייר, לפי הדיווח בעיתון "האינדיפנדנט".

סטיוארט פירס,צילום: צילום מסך

צ'לסי פירס, שייצגה את בריטניה בשלוש אליפויות אירופה ברכיבה על סוסים, כתבה כי אחיה היה "נשמה שהותירה חותם בלתי נשכח על כל מי שהכיר אותו", והיללה את "כוחו השקט והמאופק ואת טוב ליבו העמוק". חברתו הולי ווטס כתבה: "למתוק שלי. האיש שאוהב לנצח. אני כל כך גאה בך, ובמה שהפכנו להיות. לנצח בזרועותיך, לנצח בליבנו. אני אוהבת אותך!".

הארלי עבד בחוות חקלאיות שונות באזור מגוריו. קרוביו אמרו שהוא היה "חרוץ, רחום ומסור לעבודתו בחקלאות". מועדון הכדורגל נוטינגהאם פורסט מסר: "עצובים מאוד לשמוע על מותו של הארלי, מחשבותינו עם סטיוארט פירס ומשפחתו". גם ווסטהאם יונייטד ומנצ'סטר סיטי שלחו את תנחומיהם.

פירס שיחק 78 פעמים בנבחרת אנגליה, שיחק כ-460 משחקים עבור נוטינגהאם פורסט, זכה בשני גביעי ליגה, ייצג את ווסטהאם יונייטד, ניוקאסל יונייטד ומנצ'סטר סיטי, ולאחר מכן עבר לתחום הניהול והאימון. בין היתר אימן אתהנבחרת עד גיל 21 והנבחרת האולימפיתוכן את מנצ'סטר סיטי ונוטינגהאם, בהן כאמור כיכב גם בתור שחקן.

נבחרת אנגליה בלונדון 2012. פירס אימן אותה,צילום: Getty
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר