אירוע חריג בשמי צרפת. לפי דיווח בסוכנות הידיעות AFP"" מאמן הכדורגל היפני, מסנאגה קגייאמה, נתפס כשהוא צופה בפורנו ילדים במהלך טיסה - פוטר וחטף עונש קשה במיוחד.
המאמן, שמשמש כמנהל הטכני של התאחדות הכדורגל של יפן, נידון בצרפת ל־18 חודשי מאסר על תנאי, ספג קנס של 5,000 אירו וכמובן - פוטר מתפקידו. כמו כן, דובר בית המשפט בפריז אמר לסוכנות הידיעות "AFP" כי הוא ייכנס לרשימה של עברייני מין.
האירוע התרחש כאשר מסנאגה קגייאמה היה בדרכו לצ’ילה למונדיאל עד גיל 20, כשבמהלך הטיסה, הוא נתפס צופה פורנוגרפיית ילדים במחשב הנייד שלו במחלקת העסקים. צוות הטיסה הפעיל מיידית אזעקה, והמאמן בן ה-58 נעצר במהלך עצירת ביניים בפריז.
אם היה לכם ספק, התאחדות הכדורגל היפנית פיטרה את קגייאמה באופן מיידי ופרסמה הודעה: "התאחדות הכדורגל היפנית רואה בכך עניין מצער מאוד ומתנצלת בכנות על הדאגה וההטרדה שנגרמו".

