פרידה מהכיוון שלו? הקבוצה שרוצה לקחת למנצ'סטר יונייטד את המאמן

השדים האדומים עדיין לא שוקלים לפטר את רובן אמורים, אך בינתיים המוביל לזכייה בבחירות לנשיאות בנפיקה הגיע לאנגליה למשחק מול מנצ'סטר סיטי • ב"דיילי מייל" דווח: הוא רוצה למנות אותו אם ייבחר

רובן אמורים. צילום: Getty Images

על אף שמנצ'סטר יונייטד עדיין לא שוקלת את עתידו, האם הפרידה מהמאמן רובן אמורים תגיע דווקא מהכיוון שלי? על פי פרסום ב"דיילי מייל", המועמד לנשיאות בנפיקה הגיע לדרבי של מנצ'סטר בראשון, שהסתיים בהפסד 3:0 לסיטי, כשכוונתו היא למנות את אמורים למאמן הקבוצה מליסבון אם יזכה בבחירות לנשיאות שייערכו ב-25 באוקטובר.

בימים האחרונים אותו מועמד לנשיאות, ז'ואאו נורוניה לופס, אמר כי הייעוד של אמורים הוא לאמן את בנפיקה יום אחד. אחרי ההצהרות הללו הוא הגיע למשחק באנגליה, מלווה בשני אנשים שאמורים להיות חלק מהצוות שלו אם ייבחר. אחד מהם, שמיועד להיות סגן הנשיא, הוא נונו גומש - כוכב העבר וחברו הטוב של אמורים.

אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן

רובן אמורים, צילום: Getty Images

על פי הדיווח, המאמן הנוכחי של בנפיקה ברונו לאז'ה לא אמור להמשיך מעבר לעונה הנוכחית. עם זאת, אם לופס שמובל בסקרים אכן יגבר על הנשיא הנוכחי רוי קושטה בבחירות בחודש הבא, הקדנציה של לאז'ה על הקווים עשויה להתקצר עוד יותר.

ב"סקיי" דווח כי בשלב זה יונייטד נוהגת בסבלנות ולא מתכוונת לפטר על אמורים - חרף פתיחת העונה הגרועה ביותר שלה בפרמייר ליג מזה 33 שנה. השדים האדומים מדורגים במקום ה-14 בליגה עם ארבע נקודות בלבד מארבעה משחקים, כשבנוסף לכך הם הודחו מגביע הליגה אחרי הפסד בדו קרב פנדלים לגרימסבי טאון מהליגה הרביעית.

אמורים הגיע במהלך העונה שעברה ליונייטד אחרי קדנציה אדירה כמאמן ספורטינג ליסבון. הוא לקח את המועדון מבירת פורטוגל ב-2020 והוביל אותה לזכייה בשתי האליפויות הראשונות שלה מאז 2002. גם אחרי שעזב, הירוקים המשיכו לזכייה באליפות בעונה שעברה. למאמן יש עבר עשיר גם עם בנפיקה, במדיה שיחק שש שנים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

צפו: ישראלי עצר אוהד שגנב דגל במהלך משחקה של אנגליה // ללא קרדיט

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר