סימני שאלה רבים היו סביב עתידו של מוחמד אבו פאני בקיץ הנוכחי. אלא שכעת, עם סיומו הקרב של חלון ההעברות, נדמה כי קשר נבחרת ישראל ימשיך לעונה שלישית בפרנצווארוש. העיתונאי ההונגרי בנימין צ'ה דיווח כי במהלך אירוע קהילתי של המועדון, אבו פאני הצהיר כי הוא יישאר בקבוצה.
אבו פאני היה מבוקש בליגת המשנה באנגליה וגם בליגה הרוסית, אך לטענת צ'ה, אף קבוצה לא הגישה הצעה או עשתה צעד משמעותי כדי להחתימו. כפי שפורסם כאן, מכבי חיפה הבינה מהקשר שהוא מעדיף למצות אופציות מחוץ לישראל, ועל כן המשיכה הלאה מהמאמצים להשיבו לכרמל.
השחקן לא נכלל בסגל של נבחרת ישראל למשחקים הקרובים נגד מולדובה ואיטליה בשל פציעה שעימה הוא מתמודד. בהונגריה דווח שהוא מתאמן לבד כבר שבועיים כחלק מההתאוששות, אבל הוא עדיין לא התאמן עם כדור.
יחד עם הקבוצה של רובי קין, שם הוא משתף פעולה עם גבי קניקובסקי, אבו פאני ישחק בעונה הקרובה בליגה האירופית. חלון ההעברות בהונגריה מסתיים ביום רביעי, אך כאמור, גם אחריו הקשר יהיה שחקנה של פרנצווארוש.


