בניגוד לרצונו? שחקן ברצלונה שעשוי להימכר לפרמייר ליג ברגע האחרון

יומיים לפני סגירת חלון ההעברות, צ'לסי מנסה לצרף את פרמין לופס אחרי שפספסה את צ'אבי סימונס • בספרד טוענים שהקשר רוצה להישאר בקטאלוניה, אך מנגד קרוביו טוענים שעדיף לו לעזוב • חברו לקבוצה מדאיג את בארסה בגלל כאבים בברך שבה נותח בעבר

פרמין לופס. צילום: רויטרס

כותרות העיתונים והאתרים בספרד מתארים מצב של "לחץ מקסימלי" מכיוונה של צ'לסי על פרמין לופס, קשרה של ברצלונה. חלון ההעברות ייסגר ביום שני, ואחרי שהפסידה לטוטנהאם במאבק על צ'אבי סימונס, פרמין הוא כעת השם הבא שמסומן אצל הבלוז לחיזוק הקישור.

ב"מונדו דפורטיבו" הבהירו כי ההעדפה של פרמין בן ה-22 היא להישאר במועדון נעוריו. כמו כן, מאמנו האנזי פליק הצהיר מפורשות כי לא היה רוצה לאבד אותו. עם זאת, באותו האתר צוין כי כעת יש גורמים המקורבים לשחקן שמאמינים שהאופציה הטובה ביותר עבורו היא לעזוב, זאת בגלל מה שצ'לסי מציעה לו מבחינה כלכלית ומקצועית.

האנגלים הציעו 50 מיליון יורו לצד בונוסים עבור הקשר, הצעה שלא השביעה את רצונה של אלופת ספרד. לפי אותו דיווח בקטאלוניה, בארסה תיתן אור ירוק לעסקה רק אם הבלוז יציעו לא פחות מ-90 מיליון יורו. אגב, הגרלת ליגת האלופות שנערכה בחמישי קבעה כי שתי הקבוצות יפגשו אחת את השנייה בלונדון.

פרמין לופס, צילום: AFP

הפציעה שמדאיגה את ברצלונה

במקביל לסאגת פרמין, חשש ודאגה בברצלונה ממצבו של קשר תוצרת בית אחר - גאבי. השחקן בן ה-21 קרוב לוודאי יחמיץ את משחק החוץ נגד ראיו וייקאנו בראשון ב-22:30, בעקבות כאבים שחש בברכו הימנית באימון בשישי. מדובר באותה הברך שבה נותח לאחר שקרע את הרצועה הצולבת בנובמבר 2023 - פציעה שממנה חזר רק 11 חודשים לאחר מכן.

גאבי זומן השבוע לסגל של נבחרת ספרד למשחקי החוץ מול בולגריה וטורקיה במוקדמות המונדיאל. עם זאת, העובדה שהוא יעבור בדיקות וייעדר מהמפגש מול ראיו, עשוי להוביל לכך שהוא גם ישוחרר מהסגל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גאבי, צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר