"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"ברצלונה חייבת להציב ללאמין ימאל גבולות, הוא לא מודע להשלכות המעשים שלו"
שחקן העבר של הבלאוגרנה, ז'פרן סוארס, הזהיר: "הוא בן 18 ולא מודע להשלכות של המעשים שלו" • שחקן הכנף שזכה עם הקבוצה בליגת האלופות ב-2011 עדיין כואב את הפרידה: "נהרסה לי הקריירה, המועדון הפנה לי גב"
לאמין ימאל. צילום: Getty Images

"ברצלונה חייבת להציב ללאמין ימאל גבולות, הוא לא מודע להשלכות המעשים שלו"

שחקן העבר של הבלאוגרנה, ז'פרן סוארס, הזהיר: "הוא בן 18 ולא מודע להשלכות של המעשים שלו" • שחקן הכנף שזכה עם הקבוצה בליגת האלופות ב-2011 עדיין כואב את הפרידה: "נהרסה לי הקריירה, המועדון הפנה לי גב"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאמיןימאלהיה במוקד הסערה, לאחר שנודע כי בחגיגות יום ההולדת ה-18שלו הואהשכיר את שירותם של גמדים כחלק מהבידור לאורחים.על אף שהכעס כלפיו בספרד דעך מעט, עדיין יש קולות הקוראים לברצלונה לרסן אותו -על מנת שהכישרון העצום שלו לא יתבזבז בגלל עניינים שלא קשורים לכדורגל.

כטיפ משחקן כנף אחד בברצלונה לאחר, שחקן העברז'פרןסוארסהתראייןלפודקאסט"HeladoOscuro"ואמר: "לאמיןימאלבן18וזה נורמלי שהוא לא מודע להשלכות של המעשים שלו, אבל חייבים להציב לו גבולות עכשיו. אם לא יעשו את זה בזמן, בהמשך זה כבר יהיה מאוחר מדי, אבל אני מאמיןשברצלונהתנהל את זה נכון".

ז'פרןבן ה-37, שזכור בעיקר ככובש השער החמישי ב-0:5על ריאל מדריד בעונת2010/11, הוסיף כי בעיניו יש שחקנים לא פחות חשוביםמימאלבגרסה הנוכחית שלהבלאוגרנה."לא הוא זה שעושה את ההבדל. לברצלונה יש הרבה שחקנים טובים, למשל פדרי. זה כמו שאםצ'אביואנדרסאינייסטהלא היו משחקים עםליונלמסי, אז מסי לא היה הופך למה שהוא. תראו מה קרה כשהוא עבר לפריז סן ז'רמן".

"לא מצאתי את עצמי אחרי ברצלונה"

למרות הכישרון הגדול, השחקן מוונצואלה נפלט מהר מאוד מהקבוצה שלפפגווארדיולה. לאחר הזכייה בליגת האלופות ב-2011הוא עברמהבלאוגרנהלספורטינגליסבון, ואחרי התחנה בבירת פורטוגל הוא דעך ונדד בין קבוצות בינוניות בבלגיה, שוויץ, קפריסין, קפריסין, קרואטיה, איחוד האמירויות ותאילנד - שם הוא סיים את הקריירה בשנה שעברה.

בפודקאסטז'פרןהודה כי הוא עדיין כועס על המנהל המקצועי בזמנו ושוער העבר של ברצלונה,אנדוניסוביסארטה, על ההתנהלות כלפיו בימיו האחרונים במועדון:"עזבתי את ברצלונה בגלל הפציעות.המועדון הפנה לי את הגב,סוביסארטההרס לי את הקריירה. הייתה לי הצעה מוולנסיה, אבל הוא לא הסכים למכור אותילקבוצה אחרת בספרד. כשקבוצות מחוץ לספרד התעניינו המחיר היה3-4מיליון יורו, ועל הצעות מספרד ביקשו5מיליון. אני לא סובל אותו, אחרי בארסה לא מצאתי את עצמי בשום מקום. רק בשנה הראשונה שלי בתאילנד חזרתי ליהנותמכדורגל".

בעודכלפיסוביסארטההואעדייןסוחבאתהתחושותהקשות,כלפיפפגווארדיולהמדוברבסיפוראחר:"ההחלטהעל העזיבההייתה משותפת עםגווארדיולה. השיחה הייתה קשה, הוא אמר לי שאםאשאר, לא אשחק, כי הם בדיוק החתימו אתאלכסיססאנצ'ס. למרות זאת תמיד הייתה לו חיבה כלפיי. פגשתי אותו בקטאר כשהוא אימן את באיירןמינכן, הוא חיבק אותי ואמר שאני השחקן הכי מהיר שהיה לו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
פפ גווארדיולה, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...