לאחר שכבש במשחק הפרידה שלו ממכבי חיפה, דיא סבע נחת הבוקר (שני) בטורקיה לקראת מעברו לאמדספור מליגת המשנה הטורקית. במהלך היום סבע יעבור בדיקות רפואיות ולאחר מכן יחתום רשמית על חוזהו ביעד החדש שלו בקריירה.
אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן
קבוצתו החדשה בישרה לאוהדים על מועד נחיתתו וקראה לקהל להגיע לשדה התעופה כדי לקבל את פניו ועשרות אוהדים הגיעו לשדה כדי לתת לשחקן נבחרת ישראל אהבה.
צפו בנחיתה של דיא סבע
עוד לפני ההגעה של סבע לטורקיה, המשפיען מחמט טופראק, בעל 48 אלף עוקבים תקף את ההחלטה של אמדספור להחתים ישראלי ואמר: "אשתו של סבע העלתה פוסט על ילדים שנהרגים בעזה, הוא אמר שהיא לא מובנת, התנצל בפני היהודים וגרם לה למחוק את הפוסט. הוא לא מוסלמי אמיתי! אנשי דיארבקיר לא יאפשרו לו להגיע. תתביישי, אמדספור!".
ארגון האוהדים Tima Gel Amedspor אף הוציא הודעת גינוי בה נאמר: "לא נקבל את הביקורת כלפי סבע. הוא מוסלמי ותחת ההגנה שלנו".
סבע בן ה-32 היה מעורב ישירות ב-30 שערים במהלך העונה שעברה במדי מכבי חיפה עם 16 שערים ו-14 בישולים - ומסיים את הקדנציה במכבי חיפה עם 28 שערים ו-23 בישולים ב-70 הופעות. אמדספור תהיה הקבוצה החמישית שלו בחו"ל אחרי ששיחק בעבר בגוואנג'זו, אל נאסר, אמירייטס וסיבאספור.


