"יכניסו כ-100 מיליון יורו": שלושה שחקני מנצ'סטר יונייטד התבקשו לחפש קבוצה

אלחנדרו גרנאצ'ו, אנתוני וג'יידון סאנצ'ו קיבלו הודעת שחרור כשהמטרה של השדים האדומים היא להכניס סכום כסף, שיאפשר לרכוש חלוץ ושוער חדש במקום אנדרה אוננה

אמורים. צילום: AP

מאמן מנצ'סטר יונייטד, רובן אמורים, לא מבזבז זמן ומקבל החלטות קשות כבר בתחילת דרכו. לקראת מסע המשחקים של הקבוצה בארצות הברית, שלוש שמות בולטים נותרו מחוץ לסגל – אלחנדרו גרנאצ'ו, ג'יידון סאנצ'ו ואנתוני.

שלוש שחקני הכנף לא נכללו בסגל בן 32 השחקנים שיטוס להשתתף בסדרת המשחקים הקייצית של הפרמייר ליג, במהלכה תפגוש יונייטד את ווסטהאם, אברטון ובורנמות' למשחקי ידידות. גם טיירל מאלסיה הודח מהסגל, מה שמגביר את הספקולציות לגבי עתידו במועדון.

אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן

בעוד מספר שחקנים נגרעו, שחקני הרכש החדשים דווקא נכנסו לסגל. החלוץ הברזילאי מתאוס קוניה, הבלם הפרגוואי דייגו לאון והחלוץ הקמרוני בריאן אמבואמו – שהוכרז על צירופו רשמית רק ביום שני – כולם יטוסו עם הקבוצה.

אנתוני, צילום: רויטרס

שחקני מפתח כמו ברונו פרננדס, קאסמירו, ליסנדרו מרטינס, לוק שואו, אנדרה אוננה וראסמוס הוילונד גם הם נכללו בסגל וינסו להסתגל לתפיסתו הטקטית של אמורים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ההדחה של גרנאצ'ו ואנתוני שרשם עונת השאלה מוצלחת במדי ריאל בטיס בספרד, מעוררת שיח רב בקרב האוהדים והתקשורת. שני השחקנים מילאו תפקידים חשובים בעונות האחרונות, אך המטרה היא כעת לקבל עליהם וממכירתו של סאנצ'ו כ-100 מיליון יורו, מה שיאפשר לרכוש חלוץ חדש ושוער מחליף לאוננה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר