מהירות הופעתה של התהילה יכולה להתפתח לכל מיני כיוונים. לפעמים היא סוחפת אותך לצמרת, ולפעמים היא יכולה להיעלם באותה מהירות בה צצה לרגליך. ז'ואאו פדרו, הגיבור החדש של צ'לסי, מקווה שהאפשרות הראשונה היא זו שתדבק בו.
הלילה העפיל המועדון הלונדוני לגמר גביע העולם למועדונים הראשון אי פעם. אמנם מדובר במפעל שסופג המון ביקורות, אבל זה הישג היסטורי עבור הבלוז, והם חייבים אותו לברזילאי שכבש את צמד השערים בחצי הגמר מול פלומיננסה (0:2), המועדון בו גדל, לפני המעבר לאנגליה לפני חמש שנים.
בצ'לסי לעומת זאת, הוא נמצא פחות משבוע. הוא חתם על החוזה רק בסוף השבוע האחרון אחרי שעזב את ברייטון. מבחינתו, ההשתתפות בטורניר הבינלאומי היה לא יותר מאשר מבחן ראשוני ליכולות שלו, אבל אחרי ההופעה מול קבוצת נעוריו הוא הפך למשהו הרבה יותר גדול ממה שחשב.
צמד השערים היפים שכבש ז'ואאו פדרו בן ה-23, פתח את התיאבון בקרב אנשי צ'לסי, ומעבר לדעת הפרשנים כי "רואים שהוא תפס את המקום שלו", והכוונה היא להרכב, הלונדונים מאמינים שפגעו הפעם בינגו ברכש, עד כדי הבנה מצידם כי יש להם כלי חדש להשגת אליפות ראשונה מאז עונת 2016/2017.
זה נראה כמו מעמסה גדולה מדי על בחור צעיר שרק הגיע למועדון גדול לראשונה בקריירה המקצוענית שלו, אבל מבין ערימות הרכש, בסכומים שחצו את רף המיליארד ליש"ט כבר מזמן, צ'לסי רואה בו משהו חדש, תכליתי מבחינתה.
בעוד חמישה שבועות תתחיל העונה בפרמייר ליג, אליה עשויה צ'לסי להגיע עם תואר מכובד, ומהר מאוד נוכל לגלות לאן התהילה החדשה שעטפה את ז'ואאו פדרו כך פתאום תוביל אותו. לטופ עמוס הציפיות או להתרסקות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו


