"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"הכוכב האדום הבהירה לעומרי גלזר שהוא לא מיועד להיות שוער ראשון"
מועדון הפאר מבלגרד החתים את מתאוס מבראגה תמורת מיליון יורו ובסרביה טענו כי הוא אמור להיות הפותח • "נותר לראות אם הישראלי יעזוב או שהוא מרוצה מהשכר שלו ויתחרה בידיעה שלברזילאי יש יתרון" • השוער נכנס לשנת חוזה ולמרות ההצהרה של המנהל המקצועי עתידו לא ברור
עומרי גלזר. צילום: AP

"הכוכב האדום הבהירה לעומרי גלזר שהוא לא מיועד להיות שוער ראשון"

מועדון הפאר מבלגרד החתים את מתאוס מבראגה תמורת מיליון יורו ובסרביה טענו כי הוא אמור להיות הפותח • "נותר לראות אם הישראלי יעזוב או שהוא מרוצה מהשכר שלו ויתחרה בידיעה שלברזילאי יש יתרון" • השוער נכנס לשנת חוזה ולמרות ההצהרה של המנהל המקצועי עתידו לא ברור

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי שנתקע בישראל בעקבות סגירת השמיים בגלל המלחמה מול איראן,עומרי גלזרהצליח להגיע לסרביה והצטרף לאימונים שלהכוכב האדום בלגרד, אולם לפי התקשורת המקומית כלל לא בטוח שהוא יישאר במועדון עד סיום חלון ההעברות.

הדאבליסטית הסרבית הכריזה השבוע על החתמתו של מתאוס מגאלהאס, שהיה שייך לבראגה הפורטוגלית ובעונה החולפת הושאל לאייאקס, כשעל פי ההערכות הוא מיועד להיות השוער הראשון. הברזילאי בן ה-33 נרכש תמורת מיליון יורו וחתם על חוזה לשלוש שנים.

"בהבאת מתאוס מבראגה הכוכב האדום הבהירה עם מי היא מתכננת להשתמש כשוער הראשון שלה בעונה הבאה", כתבו הבוקר (חמישי) ב"ז'ורנל". "האדומים כנראה ירצו למכור את הישראלי, אך נותר לראות האם הוא ירצה לעזוב או שהוא מרוצה מהשכר שלו וימשיך להתחרות על המקום בידיעה שלמתאוס יש יתרון".

עומרי גלזר, צילום: Getty Images

בקיץ 2023 שילמה הכוכב האדום להפועל באר שבע 1.2 מיליון יורו תמורת גלזר, סכום גבוה יותר ממה ששילמה כעת על מתאוס, כשברק בכר היה זה שהתעקש להביא איתו את שוער נבחרת ישראל. גלזר נכנס לשנת חוזה והכוכב האדום תעדיף למכור אותו כדי להימנע מעזיבתו בחינם בקיץ הבא.

הצעד של החתמת מתאוס הגיע אחרי שמרקו דמיטרוביץ' ויתר על ההצעה של הכוכב האדום ובחר להישאר בספרדכשחתם באספניול, אחרי שזו מכרה לברצלונה את ז'ואן גרסיה. הצעד הזה היה אמור להשאיר את המושכות בידיים של גלזר, אולם המועדון החליט בכל זאת לצרף שוער חדש וכאמור רכש את מתאוס מבראגה.

נזכיר כי לאחרונה המנהל המקצועי של הכוכב האדום, זבזדן טרזיץ', הצהיר שגלזר לכל הפחותיפתח את העונה עם הקבוצה: "יש לנו שוערים טובים, גלזר כאן, היו לו בעיות בעונה שעברה עם פציעות, אבל אסור לנו לשכוח את ההצגות הנהדרות שלו בשנתיים האחרונות. גלזר בוודאות יהיה השוער שלנו במוקדמות ליגת האלופות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עומרי גלזר. יישאר בכוכב האדום בלגרד?, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...