Loading...
כריסטיאנו רונאלדו נבחר לספורטי הכי רווחי על ידי פורבס // רויטרס
הממשלה התערבה: טוויסט בעלילה בנוגע לעתידו של כריסטיאנו רונאלדו
הכוכב שוחח עם גורמים בממשל הסעודי, שהבטיחו כי אל נאסר תקבל מימון חיצוני שיאפשר לאל נאסר להתחזק • בעקבות כך הפורטוגלי בן ה-40 צפוי להמשיך בקבוצתו הנוכחית, לפי דיווחים ב"פוט מרקטו" ו-CBS • אז מי הכוכבים הגדולים שעשויים להצטרף ומי שהשמות הבכירים שעלולים לעזוב? הפרטים בפנים
Your browser doesn’t support HTML5 audio
בימים האחרונים דובר על כךשכריסטיאנו רונאלדויעזוב את אל נאסר ויעבור לקבוצה אחת בערב הסעודית - אל הילאל - שהיתרון שלה הוא שהיא תשחק בגביע העולם למועדונים שיחל בעוד כעשרה ימים. עם זאת, כעת מתגברים הדיווחים לפיהם CR7 לא ייקח חלק בטורניר הבין-יבשתי, ובמקום זאת יחתום על חוזה חדש באל נאסר.
אל נאסר סיימה את העונה במקום השלישי בליגה הסעודית ולא העפילה לליגת האלופות של אסיה. בעקבות כך חשש רונאלדו שהקבוצה לא תהיה תחרותית בעונה הבאה, אך לפי דיווח של סנטי אאונה מ"פוט מרקטו" הוא קיבל את כל ההבטחות הדרושות.
על פי דיווח נוסף ב-CBS, רונאלדו שוחח עם גורמים בממשלה הסעודית והובטח לו שאל נאסר תקבל כסף מקרן ההשקעות הציבורית של ערב הסעודית שתאפשר בנייה של קבוצה חזקה ותחרותית. אאונה הוסיף שיהיה לו חלק בקבלת ההחלטות בנוגע להעברות בקיץ, ושמנהל ספורטיבי חדש צפוי להגיע.
מי בא ומי הולך?
אז מי הם השמות המבוקשים באל נאסר? לפי אאונה הקבוצה תרצה להתחזק בבלם, קשר אחורי ושחקן בכנף שמאל, לכל הפחות. ב-CBS התמקדו בשמות ספציפיים, כאשר במרכז ההגנה סומנו אלסנדרו באסטוני מאינטר, דויד האנצקו מפיינורד ואנטוניו רודיגר, שצפוי לסרב ולהישאר בריאל מדריד. בהתקפה סומנו כוכבי מילאן וליברפול בהתאמה, רפאל לאאו ולואיס דיאס.
במקביל לחיזוק, לא מעט שמות גדולים עשויים לעזוב את אל נאסר בקיץ. מי שייפרד בוודאות הוא בלם נבחרת ספרד, איימריק לאפורט. בנוסף אליו במועדון צפויים להקשיב להצעות על סאדיו מאנה, מרצלו ברוזוביץ' ואוטביו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
