"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הממשלה התערבה: טוויסט בעלילה בנוגע לעתידו של כריסטיאנו רונאלדו
הכוכב שוחח עם גורמים בממשל הסעודי, שהבטיחו כי אל נאסר תקבל מימון חיצוני שיאפשר לאל נאסר להתחזק • בעקבות כך הפורטוגלי בן ה-40 צפוי להמשיך בקבוצתו הנוכחית, לפי דיווחים ב"פוט מרקטו" ו-CBS • אז מי הכוכבים הגדולים שעשויים להצטרף ומי שהשמות הבכירים שעלולים לעזוב? הפרטים בפנים

Loading...

כריסטיאנו רונאלדו נבחר לספורטי הכי רווחי על ידי פורבס // רויטרס

הממשלה התערבה: טוויסט בעלילה בנוגע לעתידו של כריסטיאנו רונאלדו

הכוכב שוחח עם גורמים בממשל הסעודי, שהבטיחו כי אל נאסר תקבל מימון חיצוני שיאפשר לאל נאסר להתחזק • בעקבות כך הפורטוגלי בן ה-40 צפוי להמשיך בקבוצתו הנוכחית, לפי דיווחים ב"פוט מרקטו" ו-CBS • אז מי הכוכבים הגדולים שעשויים להצטרף ומי שהשמות הבכירים שעלולים לעזוב? הפרטים בפנים

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בימים האחרונים דובר על כךשכריסטיאנו רונאלדויעזוב את אל נאסר ויעבור לקבוצה אחת בערב הסעודית - אל הילאל - שהיתרון שלה הוא שהיא תשחק בגביע העולם למועדונים שיחל בעוד כעשרה ימים. עם זאת, כעת מתגברים הדיווחים לפיהם CR7 לא ייקח חלק בטורניר הבין-יבשתי, ובמקום זאת יחתום על חוזה חדש באל נאסר.

אל נאסר סיימה את העונה במקום השלישי בליגה הסעודית ולא העפילה לליגת האלופות של אסיה. בעקבות כך חשש רונאלדו שהקבוצה לא תהיה תחרותית בעונה הבאה, אך לפי דיווח של סנטי אאונה מ"פוט מרקטו" הוא קיבל את כל ההבטחות הדרושות.

על פי דיווח נוסף ב-CBS, רונאלדו שוחח עם גורמים בממשלה הסעודית והובטח לו שאל נאסר תקבל כסף מקרן ההשקעות הציבורית של ערב הסעודית שתאפשר בנייה של קבוצה חזקה ותחרותית. אאונה הוסיף שיהיה לו חלק בקבלת ההחלטות בנוגע להעברות בקיץ, ושמנהל ספורטיבי חדש צפוי להגיע.

כריסטיאנו רונאלדו?, צילום: AFP

מי בא ומי הולך?

אז מי הם השמות המבוקשים באל נאסר? לפי אאונה הקבוצה תרצה להתחזק בבלם, קשר אחורי ושחקן בכנף שמאל, לכל הפחות. ב-CBS התמקדו בשמות ספציפיים, כאשר במרכז ההגנה סומנו אלסנדרו באסטוני מאינטר, דויד האנצקו מפיינורד ואנטוניו רודיגר, שצפוי לסרב ולהישאר בריאל מדריד. בהתקפה סומנו כוכבי מילאן וליברפול בהתאמה, רפאל לאאו ולואיס דיאס.

במקביל לחיזוק, לא מעט שמות גדולים עשויים לעזוב את אל נאסר בקיץ. מי שייפרד בוודאות הוא בלם נבחרת ספרד, איימריק לאפורט. בנוסף אליו במועדון צפויים להקשיב להצעות על סאדיו מאנה, מרצלו ברוזוביץ' ואוטביו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...