"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חלוץ חדש, אקס צ'לסי וכוכב בורנמות': רשימת הרכש של מנצ'סטר יונייטד
השדים האדומים, שישחקו בשבוע הבא בגמר הליגה האירופית מול טוטנהאם הכניסו לפנקס מספר שמות מעניינים • כל הפרטים בפנים

Loading...

חלוץ חדש, אקס צ'לסי וכוכב בורנמות': רשימת הרכש של מנצ'סטר יונייטד

השדים האדומים, שישחקו בשבוע הבא בגמר הליגה האירופית מול טוטנהאם הכניסו לפנקס מספר שמות מעניינים • כל הפרטים בפנים

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ביום רביעי הקרובמנצ'סטר יונייטדתשחק בגמר הליגה האירופית מול טוטנהאם. השדים האדומים שחווים עונה איומה בפרמייר ליג, יודעים שניצחון על התרנגולים יסדר להם מקום בליגת האלופות בעונה הבאה, יבטיח להם עשרות מיליוני יורו ואת היכולת להביא שחקנים חדשים אחרי שנים קשות של חוסר הצלחה.

יונייטד מחפשת חלוץ חדש כשאמורים ינסה לעשות הכל כדי להחתים את ויקטור גיוקרש, אותו אימן בספורטינג ליסבון ומבוקש גם על ידי ארסנל. כמו כן, השדים עוקבים אחרי קאלום אודסון אודוי שמשחק בנוטינגהאם פורסט ואנטואן סמניו מבורנמות'. ב'סקיי ספורטס' טוענים שהדסון-אודוי בן ה-24 משך את עינו של המנג'ר רובן אמורים עם חמשת השערים ושלושת הבישולים שלו ב-29 משחקי ליגת העל, אבל גם רומא ונאפולי מעוניינות בשחקן צ'לסי לשעבר.

ויקטור גיוקרש חוגג, צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בינתיים, TalkSPORT חשפה שגם סמניו נמצא על הרדאר של יונייטד. שחקן נבחרת גאנה לתגלית העונה של הדובדבנים העונה, עם מעורבות ב-14 שערים מ-35 הופעותיו בפרמייר ליג והוא תחת חוזה בבורנמות' עד יוני 2029. מקורות גם אמרו ל-ESPN שיונייטד בודקת בין היתר גם להחתים את קשר סאות'המפטון טיילר דיבלינג.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...