דיווח מסקרן מגיע הערב (שישי) מאנגליה שטוען כי ליברפול רוצה להחתים בקיץ הקרוב את כוכב צ'לסי – קול פאלמר. פאלמר הפך לאיש המרכזי בהתקפת הבלוז במהלך 18 החודשים האחרונים, מאז המעבר המפתיע ממנצ'סטר סיטי לצ'לסי ב-2023. כעת, כאשר צ'לסי נלחמת על כרטיס לליגת האלופות בעונה הבאה, נראה כי הקבוצה של ארנה סלוט מחכה להזדמנות להחתים את הקיצוני האנגלי ולהעבירו לאנפילד לקראת העונה הבאה.
לאחר עונה יוצאת מן הכלל בצ’לסי בעונה שעברה, שבה רשם 27 שערים ו-15 בישולים, נראה שפאלמר לא יצליח לשחזר את המספרים המרשימים הללו העונה – אך למרות זאת הוא ממשיך להיות האיש האהוב ביותר בסטאמפורד ברידג'. סלוט, כך נראה, הוא מעריץ גדול של שחקן נבחרת אנגליה, ואם דרווין נונייס, לואיס דיאס ופדריקו קייזה יעזבו הקיץ – מדובר בהעברה שעשויה להפתיע את כולם.
על פי אתר teamTALK, הסכום שצ'לסי תדרוש עבור פאלמר עשוי לעמוד על כ-85 מיליון ליש"ט וליברפול, שצפויה לזכות ביום ראשון באליפות ה-20 בתולדותיה, מוכנה לשלם עבורו גם 100. העניין תלוי גם ביכולת של צ'לסי למכור שחקנים נוספים, כאשר שמות כמו טרבור צא'לובה, ז'ואאו פליקס וקפה אריסבלאגה.
עתידו של פאלמר מעורר סקרנות, במיוחד לאור דבריו של אלי מקוייסט מ-talkSPORT, שהטיל לאחרונה ספק בשאיפותיו של הקיצוני האנגלי: "יכולת המשחק של קול פאלמר ירדה מעט", אמר. "האם עתידו בטווח הארוך יהיה בצ'לסי? אני חושב שכן. האם יש לו את היכולת לעבור למועדון אחר ברמה דומה עם שאיפות לזכות בתארים? בהחלט".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

