הבונדסליגה, לאורך השנים, צברה מוניטין של ליגה עם המון שערים. קצב המשחק המהיר והתוצאות הגדולות לרוב במשחקים של הגדולות מול הקטנות סיפקו לאוהדים לפתח דעות קדומות על הליגה, יש שיגידו בצדק, ולגרום לפקפוק קל במספרים של החלוצים שם ואיך הם מתורגמים לליגות האחרות.
אבל מעל להכל, השערים שהסגנון המהיר בבונדסליגה מספק הם מלהיבים וגורמים לעוד ועוד עניין בכדורגל הגרמני. את הדוגמה הכי מובהקת לכך קיבלו הערב (שבת), כאשר אוניון ברלין אירחה את שטוטגרט במסגרת המחזור ה-30.
אין דרך לתאר את המחצית הראשונה של המשחק הזה חוץ מהמילה "משוגע". עם הירידה להפסקה, לוח התוצאות הראה 4:4 מדהים, כולל שני שערים בתוספת הזמן. אנדריי איליץ' כבש ראשון כבר בדקה החמישית ודיוגו לייטה הכפיל בדקה ה-19 בדרך ליתרון כפול לזכות אוניון ברלין, שכבשה רק שער אחד בשני משחקיה הקודמים יחדיו.
תוך עשר דקות והתוצאה הייתה 2:2 משערים של דניס אונדב (23) ואנזו מילו (29). לאופורד קואפלד החזיר את היתרון למארחת (38), אבל ג'ף צ'אבוט (43) וכריס פוריך (45+1) קבעו מהפך ענק, אבל איליץ' (45+6) קבע שוויון אדיר בירידה לחדרי ההלבשה.
"לעולם לא תראו בידור כזה" צעק השדר הגרמני, ובבילד הוסיפו: "משחק לא ייאמן ומלהיב במיוחד". בעמוד ה-X האנגלי של אוניון ברלין אמרו בפשטות: "המחצית הכי משוגעת שאי פעם תראו, מישהו רוצה ליטר בירה?".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוUnion Berlin 4-4 Stuttgart... and it's only half-time! pic.twitter.com/SwKPlgkUfQ
— Opta Analyst (@OptaAnalyst) April 19, 2025

