"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מונדיאל עם 64 קבוצות ב-2030? לא מאמין שזה יקרה"
נשיא ההתאחדות לכדורגל הצפון אמריקנית, ויקטור מונטאליאני, נשאל על האפשרות שהטורניר הגדול בעולם יוגדל פעם נוספת לכבוד חגיגות 100 השנים להקמתו ושלל את האפשרות: "זה לא טוב לענף"
גביע המונדיאל. צילום: אי-פי

"מונדיאל עם 64 קבוצות ב-2030? לא מאמין שזה יקרה"

נשיא ההתאחדות לכדורגל הצפון אמריקנית, ויקטור מונטאליאני, נשאל על האפשרות שהטורניר הגדול בעולם יוגדל פעם נוספת לכבוד חגיגות 100 השנים להקמתו ושלל את האפשרות: "זה לא טוב לענף"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מונדיאל 2026, שייערך בצפון אמריקה, צפוי להיות גדול וחגיגי במיוחד. לראשונה אי פעם, הטורניר ייערך עם 48 נבחרות ובפורמט שונה ממה שהכרנו עד כה, לעומת 32 הנבחרות שהשתתפו עד כה וחולקו לשמונה בתים של ארבע קבוצות.

בשבוע שעבר, נשיא ההתחאדות לכדורגל הדרום אמריקנית, אלחנדרו דומינגז, הגיש הצעה רשמית לפיפ"א על הגדלת הטורניר הגדול ל-64 נבחרות ב-2030, אז נציין 100 שנה למונדיאל הראשון. המשחקים ישוחקו ברובם בספרד, פורטוגל ומרוקו, כאשר גם אורוגוואי וארגנטינה צפויות לארח מספר משחקים לאור חגיגות המאה.

ארגנטינה חוגגת על הפודיום במונדיאל האחרון, צילום: AP

במהלך החודש האחרון נשמעו לא מעט קולות שמתנגדים למהלך. האחרון שבהם הוא ויקטור מונטאליאני, נשיא ההתאחדות לכדורגל הצפון אמריקנית, שהתייחס בשיחה עם ESPN לנושא ואמר: "אני לא מאמין שלהרחיב את המונדיאל ל-64 נבחרות הוא מהלך טוב לטורניר הזה ולענף, החל מהנבחרות, הקבוצות והשחקנים עצמם. עדיין לא התחלנו את הטורניר עם 48 הנבחרות שיתקיים בקיץ הבא, אז אני לא חושב שעוד הגדלה צריכה לעלות לדיון".

מונטאליאני הצטרף לנשיא אופ"א, אלכסנדר צ'פרין, ולנשיא ההתחאדות האסייתית, שייח' סלמן אל חאליפה, שאף אמר בחודש שעבר כי לדעתו הגדלה נוספת תוביל לכאוס בכדורגל. אם נבחרת ישראל חלמה על עוד הרחבה, שתסדר עוד 2-3 מקומות לנבחרות אירופיות להשתתף בטורניר הגדול בעולם, נראה שהדרך לשם עוד רחוקה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...