"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"החליט ללכת לפרק חדש": אחד הכוכבים הגדולים בעולם בדרך למעבר ענק
פבריציו רומאנו מדווח כי חביצ'ה קברצחליה קרוב מאוד לעזוב את נאפולי • פריז סן ז'רמן כבר סיכמה את כל תנאיו, על חוזה לחמש עונות עם שדרוג של חוזה גבוה פי חמישה מזה שהיה לו באיטליה
חביצ'ה קברצחליה. בדרך לצרפת. צילום: AFP

"החליט ללכת לפרק חדש": אחד הכוכבים הגדולים בעולם בדרך למעבר ענק

פבריציו רומאנו מדווח כי חביצ'ה קברצחליה קרוב מאוד לעזוב את נאפולי • פריז סן ז'רמן כבר סיכמה את כל תנאיו, על חוזה לחמש עונות עם שדרוג של חוזה גבוה פי חמישה מזה שהיה לו באיטליה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מה שנראה היה שיקרה בקיץ, יקרה ככל הנראה כבר בימים הקרובים. חביצ'ה קברצחליה צפוי לעזוב בחלון ההעברות של החורף את נאפולי. אחד הכתבים המוערכים בעולם - פבריציו רומאנו מדווח כי פריז סן ז'רמן כבר סיכמה את כל תנאיה עם הגאורגי, על חוזה לחמש עונות עם שדרוג של חוזה גבוה פי חמישה מזה שהיה לו באיטליה.

המגעים בין המועדון מעיר האורות לנאפולי נמשכים, כאשר פ.ס.ז' צפויה לשלם כ-90 מיליון יורו לקבוצה מארץ המגף, שנמצאת במאבק האליפות בסרייה אה. אנטוניו קונטה מאמן נאפולי לא הסתיר את התוכניות של השחקן שלו ואמר לתקשורת: "אני אנסה לשכנע אותו להישאר, אבל הוא החליט ללכת לפרק חדש".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ב-1 ביולי 2022 הגיע קברצחליה לנאפולי. בהופעת הבכורה כבש גם שער בכורה בקבוצה ובישל שער בניצחון 2:5 על ורונה במחזור הפתיחה של עונת 2022/2023, עונה שהסתיימה באליפות היסטורית למועדון מדרום ארץ המגף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...