"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סערה בגרמניה: השוער נפגע ממצית, החלוץ החליף אותו בשער
פטריק דרווס מבוכום נפגע מחפץ שנזרק על ידי אוהד אוניון ברלין • תחילה קבוצתו סירבה לחזור לשחק, אך לבסוף השתכנעה בעקבות סיכום חריג בין הקבוצות • למרות זאת היא מתכוונת לערער על התוצאה, ולמה אוהדי אוניון כעסו על השחקנים שלהם?
פטריק דרווס מקבל טיפול, שחקני בוכום מקיפים אותו. צילום: רויטרס

סערה בגרמניה: השוער נפגע ממצית, החלוץ החליף אותו בשער

פטריק דרווס מבוכום נפגע מחפץ שנזרק על ידי אוהד אוניון ברלין • תחילה קבוצתו סירבה לחזור לשחק, אך לבסוף השתכנעה בעקבות סיכום חריג בין הקבוצות • למרות זאת היא מתכוונת לערער על התוצאה, ולמה אוהדי אוניון כעסו על השחקנים שלהם?

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ההפסד המפתיע של באיירן מינכן למיינץלא היה האירוע הגדול היחיד היום (שבת) בבונדסליגה. המשחק בין אוניון ברלין לבוכום סיפק אירוע חריג, שהראה את הצד המכוער של הכדורגל. במהלך תוספת הזמן כשהתוצאה הייתה 1:1, מצית שנזרקה מיציע אוהדי אוניון פגעה בראשו של שוער בוכום פטריק דרווס, דבר שהוביל להשתלשלות אירועים לא שגרתית.

דרווס שנראה מסוחרר קיבל טיפול רפואי על הדשא והיה זקוק לעזרה כדי לרדת מהמגרש. כעבור מספר דקות החליט השופט להוריד מכר הדשא את שתי הקבוצות. בגרמניה פורסם שבוכום סירבה לחזור למשחק, אך בסופו של דבר השתכנעה לאחר שהושג סיכום על מתווה מעניין.

לבוכום לא נותרו חילופים והיא כבר הייתה בעשרה שחקנים בעקבות כרטיס אדום מוקדם. המשחק חודש כעבור 28 דקות כאשר היא עם תשעה שחקנים והחלוץ פיליפ הופמן בעמדת השוער במקום דרווס. הקבוצות סיכמו לא לתקוף אחת את השנייה בדקות שנותרו ורק להתמסר, והמשחק הסתיים ב-1:1.

פטריק דרווס מקבל טיפול, שחקני בוכום מקיפים אותו, צילום: רויטרס
פטריק דרווס מראה את המצית שפגעה בו, צילום: רויטרס

לאחר המשחק בוכום החליטה לערער על התוצאה. לדברי בעל תפקיד במועדון היה צריך לפוצץ את המשחק, לא משנה מה חומרת הפציעה המנהל הספורטיבי של אוניון מנגד הדגיש ש"רק בן אדם אחד גרם למראות האלה". באופן חסר תקדים שחקני אוניון לא ניגשו להודות לאוהדים בסיום. רק הקפטן כריסטופר טרימל התקרב כדי לדבר איתם, והתגובה מכיוון היציע הייתה שריקות בוז צורמות.

הכרוז במגרשה של אוניון ברלין כרז בעקבות המקרה: "זריקת חפצים זה חרא שלא עוזר לכלום. אם אתם רואים מישהו שרוצים לזרוק חפץ, תמנעו זאת ממנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
פיליפ הופמן. חלוץ בוכום עבר לעמדה לא מוכרת כשוער, צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...