"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חופשי ומאושר: אלוף העולם התגרש, ומאז מככב בלי הפסקה

אנסו פרננדס לא היה שחקן של מספרים בצ'לסי, אך התפנית בחייו האישיים הובילה לזינוק גם על כר הדשא • הסיבה לגירושים והמספרים המלאים לפניכם • האם זה מקרי? תשפטו בעצמכם

,עודכן
0השמעה
אנסו פרננדס. צילום: רויטרס

אחרי שזכה במונדיאל 2022 עם נבחרת ארגנטינה, אנסו פרננדס הפך לשחקן היקר בתולדות הפרמייר ליג כשצ'לסי רכשה אותו מבנפיקה תמורת למעלה מ-120 מיליון יורו. מאז הקשר התקשה לעמוד בתג המחיר האסטרונומי, אך אירוע בחייו האישיים הוביל לתפנית. מקרי או לא? תשפטו בעצמכם.

פרננדס בן ה-23 התגרש לפני כחודש מאשתו, איתה יש לו שני ילדים. במולדתו דווח כי הסיבה המרכזית לגירושים היא הרצון של הקשר לחיות לבד ולחוות את חיי הרווקות שעליהם דילג כשבחר להחליט משפחה בגיל מוקדם. מאז, נראה שהלבד עושה לו טוב.

בארבעה משחקים במדי הבלוז, פרננדס מעורב בלא פחות משבעה שערים. לשם המחשה, ב-79 משחקיו בצ'לסי עד כה, כולל הרצף הנוכחי, הארגנטינאי היה מעורב ב-21 שערים. היום (ראשון) נגד אסטון וילה פרננדס בישל לניקולאס ג'קסון ולאחר מכן כבש, בדיוק כפי שקרה במחזור הליגה הקודם נגד לסטר. הבלוז ניצחו 0:3 והראו שהם כאן כדי להישאר במאבק על הטופ 4.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני צ'לסי חוגגים עם אנסו פרננדס,צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר