"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"פלורנטינו פרס אדם מתוסכל, הוא חושב שאנחנו אנשים נחותים"

נשיא ריאל מדריד הטיח האשמות בעיתונאים שהתעלמו מוויניסיוס בהצבעה לכדור הזהב, עיתונאי מנמיביה שלא בחר בברזילאי תקף בחזרה: "הוא חושב שהקול של אנשים ממדינות קטנות לא שוות, מה היה אומר אם הייתי ממדינה גדולה?"

,עודכן
0השמעה
פלורנטינו פרס

בתחילת השבוע, נשיא ריאל מדריד פלורנטינו פרס אמר כי בגלל עיתונאים ממדינות כמו אוגנדה, נמיביה, אלבניה ופינלנד, ויניסיוס ג'וניור לא זכה בכדור הזהב. אז מה עומד מאחורי האמירה הזו? כידוע 100 עיתונאים מ-100 מדינות שונות מצביעים לפרס האישי, כאשר כל אחד מדרג לפי סדר את עשרת המצטיינים שלו.

העיתונאים היחידים שלא כללו את ויניסיוס בעשירייה שלהם הם מפינלנד, אל סלבדור ונמיביה, בעוד אלו מהמדינות אחרות דירגו אותו נמוך בטופ 10. בעוד העיתונאי הפיני הודה כי זו הייתה טעות ותקלה טכנית, והתפטר מחבר המושבעים של כדור הזהב, העיתונאי מנמיביה החליט להשיב לטענות של פלורנטינו.

"אני חושד שאלה מילים של אדם מתוסכל", אמר העיתונאי שיפני ניקודמוס על פרס, "הוא חושב שהקול אנשים מהמדינה שלי ומהמדינות האחרות שציין לא שווה מספיק ושאנחנו נחותים. אשמח לדעת, אם הייתי ממדינת כדורגל גדולה ולא הייתי מסכים איתו, מה היה הטיעון שלו?" ניקודמוס הציב במקום הראשון את ג'וד בלינהגאם, ולאחריו את רודרי ולאמין ימאל.

בדבריו פרס אמר על אותם עיתונאים כי "זה מפתיע שיש מדינות שחיים בהן פחות ממיליון אנשים עם זכות הצבעה. יש עיתונאים שאף אחד לא מכיר. השיטה צריכה להשתנות, המצביעים צריכים להיות אנשים מוכרים ששמים את יוקרתם על כף המאזניים עם ההצבעות הללו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ויניסיוס ג'וניור. הנשיא הגן עליו וחטף,צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר