הלם ב-MLS. ליאו מסי ואינטר הודחו הלילה (בין שבת לראשון) כבר בסיבוב הראשון של הפלייאוף לאחר הפסד 3:2 לאטלנטה. הוורודים, שסיימו את העונה הסדירה עם המאזן הטוב בתולדות הליגה, נחשבו בעיני רבים לפייבוריטים לזכייה באליפות, אבל נכנעו במפתיע ויחלו את הפגרה שלהם מוקדם מהצפוי.
הפרעוש כבש שער לא אופייני בנגיחה שקבע שוויון, אבל הקבוצה שלו ספגה שער דרמטי, וסיימה את הסדרה עם הפסד 2:1. מסי סיים את העונה עם 20 שערים ו-10 בישולים ב-21 משחקים, אבל פספס הזדמנות לזכות בתואר ה-40 בקריירה וישאף יחד עם הבעלים דיוויד בקהאם לעשות זאת בעונה הבאה.
מי שעוד סיים את דרכו בסיבוב הראשון בפלייאוף הוא שחקן נבחרת ישראל ליאל עבדה. הקשר וחבריו יצאו לאורלנדו למשחק מכריע, עלו ליתרון כשעבדה מבשל שער דקות לאחר שנכנס כמחליף, אבל פאקונדו טורס השווה עמוד בתוספת הזמן, שלח את המשחק לדו קרב מהנקודה, שם אורלנדו ניצחה 1:4.


