רגע לפני המפגש עם נבחרת ישראל: הצעד הדרמטי של כוכב נבחרת צרפת
אנטואן גריזמן, שעד מרץ 2024 שיחק 84 משחקים רצופים בטריקולור ומעמדו דעך לאחר היורו, הודיעה על פרישה מהמדים הלאומיים: "סוגר פרק נהדר בקריירה"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
נבחרת ישראל תפגוש בקרוב את נבחרת צרפת למחזור השלישי בליגת האומות, אבל כוכב אחד מהטריקולור לא יהיה על הדשא. אנטואן גריזמן, אחד השחקנים הבולטים בשנים האחרונות של דידייה דשאן וכזה שנחשב ל"באנקר" בהרכב, הודיע במפתיע על פרישה מהנבחרת.
"בלב מלא בזכרונות אני סוגר את הפרק הזה בחיי. תודה על ההרפתקה הנהדרת הזו ולהתראות בקרוב" כתב כוכב אתלטיקו מדריד ברשתות החברתיות, אליהן צירף סרטון פרידה.
גריזמן היה שותף לדור נהדר של הכדורגל הצרפתי וזכה איתה במונדיאל 2018, כולל הגעה לגמר היורו ב-2016 ולגמר המונדיאל ב-2022. עד מרץ 2024 הוא שיחק 84 משחקים רצופים במדי הטריקולור מתוך 137 הופעות וכבש 44 שערים.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
