"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"שוער ברצלונה החדש מעשן סיגריות? אני לא רואה בכך בעיה"

וויצ'ך שצ'סני שצפוי לחתום בקרוב בבלאוגרנה ידוע מי שעישן במהלך הקריירה • שוער העבר סנטיאגו קניסארס, שגם כן עישן כששיחק, אמר: "עדיף לעשן ולשחק עם תשוקה מאשר לאכול בריא ולהשתעמם"

,עודכן
0השמעה
שצ'סני. צילום: AFP

אם לא יקרה פיצוץ בלתי צפוי, ווייצ'ך שצ'סני ככל הנראה יהפוך בקרוב לשוער החדש של ברצלונה. הפולני בן ה-34 הודיע הקיץ על פרישה אחרי ששוחרר מיובנטוס, אך הוא החליט לשוב כשבארסה פנתה אליו בעקבות הפציעה שגמרה למארק אנדרה טר שטגן את העונה.

שצ'סני במהלך הקריירה היה ידוע כמי שמעשן סיגריות לצד היותו ספורטאי ברמות הגבוהות ביותר. בעבר סיפר שכאשר שיחק בארסנל המאמן ארסן ונגר ידע מכך, אולם כשנתפס מעשן בחדר ההלבשה אחרי משחק הוא נקנס ב-25 אלף יורו.

שוער עבר שהודה כי גם הוא עישן במהלך הקריירה הוא סנטיאגו קניסארס. הספרדי ששיחק בנבחרת, בריאל מדריד, סלטה ויגו ו-ולנסיה, משמש כיום כפרשן בתקשורת המקומית. לקראת הגעתו של שצ'סני לליגה הספרדית, שוער העבר נשאל על דעתו בנוגע לכדורגלנים מעשנים.

שצ'סני ולבנדובסקי. בקרוב ביחד באותה קבוצה,צילום: גטי אימג'ס

"האם הבעיה היא עישון ושתיית אלכוהול, או לשחק בעצלנות, בלי תשוקה ורצון?", פתח קניסארס, "זה עדיף על מישהו ששותה חלב ואוכל דגנים בארוחת בוקר ואז משתעמם על המגרש. בכדורגל צריך תשוקה, כישרון, להיות ווינר, לתחזק חדר הלבשה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לקניסארס נאמר כי לפי ארגון הבריאות העולמי, התוצאות של ספורטאים מעשנים במבחני כושר נמוכים בכ-25% מאלה של הספורטאים הלא מעשנים. למרות זאת, הוא לא התחרט: "אני מבין שאי אפשר לא לכבד את המקצוע שלך ולעשן בחדר הלבשה או בשירותים. זה לא טוב לתדמית או משהו כזה, אבל אם אתה מעשן בבית, מה הבעיה?"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר