"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בכורה מהסרטים: כוכב באייר לברקוזן עשה היסטוריה בליגת האלופות
פלוריאן וירץ כבש צמד והוביל את קבוצתו לניצחון ענק 0:4 מול פיינורד בהולנד • אקס מכבי תל אביב מילסון כבש, עומרי גלזר ספג פעמיים - והכוכב האדום בלגרד הפסידה 2:1 לבנפיקה
פלוריאן וירץ. לא מהעולם הזה. צילום: EPA

בכורה מהסרטים: כוכב באייר לברקוזן עשה היסטוריה בליגת האלופות

פלוריאן וירץ כבש צמד והוביל את קבוצתו לניצחון ענק 0:4 מול פיינורד בהולנד • אקס מכבי תל אביב מילסון כבש, עומרי גלזר ספג פעמיים - והכוכב האדום בלגרד הפסידה 2:1 לבנפיקה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רק בן 21.אחרי העונה החלומית והאליפות המדהימה בעונה שעברה, פלוריאן וירץ ובאייר לברקוזן החלו הערב (חמישי) את דרכם בליגת האלופות ועשו זאת בסטייל עם ניצחון ענק 0:4 על פיינורד בהולנד.

וירץ, הכוכב הגדול של הקבוצה היה מאדריכלי החגיגה הגדולה כשהשלים צמד בדקה ה-36 אחרי שאת הראשון כבש כבר אחרי 5 דקות. אלחנדרו גארסיה (30) וטימון וולנרתר (45) הוסיפו כבר במחצית הראשונה.

הצמד של וירץ הפך אותו לגרמני הראשון אי פעם שעושה זאת כבר בהופעת הבכורה שלו בליגת האלופות. בנוסף, השער הראשון היה לשער החוץ המוקדם בתולדות באייר לברקוזן בצ'מפיונס.

פלוריאן וירץ. צמד במשחק הבכורה בליגת האלופות, צילום: גטי אימג'ס

במשחק נוסף שהתקיים הערב, מילסון ועומרי גלזר הפסידו יחד עם הכוכב האדום בלגרד 2:1 לבנפיקה. אקס מכבי תל אביב אמנם כבש בדקה ה-86, אך רק צימד אחרי שמוחמד אקטורקוגלו (9) ואורקון קוקצ'ו (29) הכניעו את השוער הישראלי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מילסון משמאל. שער שלא עזר לכוכב האדום, צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...