"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קבוצת הפאר הנשלטת על ידי הקטארים: "לא נסבול גזענות ואנטישמיות"

בפ.ס.ז' הזדעזעו מהמתקפה שספג מגן הקבוצה הפורטוגלי שחום העור, נונו מנדס: "נפעל מול הרשויות המתאימות כדי לשם לזה סוף ולבוא חשבון עם מי שעומד מאחורי הדברים"

,עודכן
0השמעה
נונו מנדס. ספג עלבונות גם מבני ארצו. צילום: אי.אף.פי

פ.ס.ז' ממשיכה לטייל בליגה הצרפתית גם העונה, אבל על הניצחון במשחק האחרון מול ברסט (1:3) העיבה פגיעה מילולית מכוערת במגן הקבוצה נונו מנדס, שהיה אשם בשער שהפריזאים ספגו.

הפורטוגלי בן ה-22 העלה ברשתות החברתיות צילום מסך של אחד מאוהדי הקבוצה לכאורה, ששלח לו הודעה מקוממת וגזענית, איתה מנדס הודה שהתקשה להתמודד. תוכן ההודעה הפוגענית היה אכן קשה ונחסוך מכם את רובו, רק נציין שהוא התחיל במילים "בן ז*** שחור...". אותו אוהד הוסיף שלל קללות שמדגישות את צבע עורו של מנדס, תוך כדי שהוא עולב גם באימו של השחקן.

למרבה הפלא, האיש שעומד מאחורי המתקפה הגזענית הוא פורטוגלי כמו מנדס, ובין השאר גם לזה התייחסה פ.ס.ז' בתגובתה לאירוע: "אנחנו תומכים בנונו מנדס שהפך למטרה לתגובות גזעניות ברשת החברתית. אנחנו מזועזעים מהדברים. לא נקבל דברים כאלה, להתנהגות כזאת אין מקום".

עוד נכתב במפתיע על ידי אלופת צרפת, שנשלטת כידוע על ידי הקטארים: "פ.ס.ז' לא תסבול גזענות, אנטישמיות או כל סוג אחר של אפליה", ולבסוף הובהר: "בעקבות המקרה של נונו מנדס אנחנו נפעל מול הרשויות המתאימות כדי לשם לזה סוף ולבוא חשבון עם מי שעומד מאחורי הדברים. נמשיך לפעול למען סובלנות ושוויון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר