"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מהומה בדרום אמריקה: השוער נפצע, יריבו כבש מול שער ריק
אירוע מעורר מחלוקת במוקדמות המונדיאל: שוערה של בוליביה, קרלוס לאמפה, השתלט על כדור מחוץ לרחבה ולא הצליח למסור בגלל פציעה • אדוארדו ורגאס ניצל זאת כדי להבקיע מול שער ריק ולחגוג, בזמן שחבריו מנסים להגן עליו מבוליביאנים כועסים
המהומה בין צ'ילה לבוליביה. צילום: אי.פי

מהומה בדרום אמריקה: השוער נפצע, יריבו כבש מול שער ריק

אירוע מעורר מחלוקת במוקדמות המונדיאל: שוערה של בוליביה, קרלוס לאמפה, השתלט על כדור מחוץ לרחבה ולא הצליח למסור בגלל פציעה • אדוארדו ורגאס ניצל זאת כדי להבקיע מול שער ריק ולחגוג, בזמן שחבריו מנסים להגן עליו מבוליביאנים כועסים

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

תמיד יש תהיה בספורט הקבוצתי מה לעשות אם אחד מהיריבים נפצע. האם לנצל את היתרון המספרי? האם להוציא את הכדור החוצה ולאפשר טיפול בו? ומה קורה אם מדובר בנפילה שלא במגע? כל השאלות הללו, הקשורות למשחק הוגן, באו לידי ביטוי במשחק ההיסטורי בין צ'ילה לבוליביה הלילה (בין שלישי לרביעי) במוקדמות המונדיאל.

בדקה ה-39 וביתרון של 0:1, בוליביה הניעה כדור בחלק האחורי. שוערה, קרלוס לאמפה, קיבל את הכדור מחוץ לרחבה וכשניסה למסור, לא הצליח להזיז את הרגל ונשכב על הרצפה. חלוצה של צ'ילה, אדוארדו ורגאס, ניצל את ההזדמנות כדי להשתלט על הכדור, ללכת איתו לשער החשוף ולהבקיע מקרוב בדרך ל-1:1.

אדוארדו ורגאס מבקיע לשער החשוף, צילום: אי.אף.פי
אדוארדו ורגאס חוגג, צילום: אי.אף.פי

שחקני בוליביה זעמו על השחקן שלא ויתר והוציא את הכדור החוצה למען ה'פייר פליי', ובמקום התפתחה מהומה גדולה בין שתי הנבחרות. בסופו של דבר, אחרי שעבר טיפול ארוך במגרש, לאמפה פונה באלונקה והתברר כי הוא סובל מקרע בגיד אכילס, שצפוי להשבית אותו לתקופה ארוכה.

קרלוס לאמפה. לא סתם נפל, צילום: אי.אף.פי

אבל אל תחששו לגורלה של בוליביה. מיד עם חידוש המשחק מיגליטו החזיר את היתרון וקבע את תוצאת הסיום על 1:2 לבוליביה, שרשמה ניצחון חוץ ראשון במוקדמות המונדיאל לראשונה מזה 31 שנה. למעשה, היא הנבחרת היחידה בדרום אמריקה שהשלימה חלון מושלם ועלתה למקום השמיני בטבלה אחרי שמונה מחזורים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני בוליביה חוגגים. הצדק נעשה, צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...