"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אוסקר גלוך נבחר ל"פלופ" של המשחק באיטליה: "נזרק למגרש"
בארץ המגף קוטלים את קשר נבחרת ישראל ורד בול זלצבורג, שסופסל מול האזורי והיה אשם בספיגת השער השני • זה הציון שקיבל
אוסקר גלוך מול איטליה. צילום: גטי אימג'ס

אוסקר גלוך נבחר ל"פלופ" של המשחק באיטליה: "נזרק למגרש"

בארץ המגף קוטלים את קשר נבחרת ישראל ורד בול זלצבורג, שסופסל מול האזורי והיה אשם בספיגת השער השני • זה הציון שקיבל

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הספסול השפיע?לא מעט גבות הורמו עם היוודע על הוצאתו מהרכב נבחרת ישראל של אוסקר גלוך במשחק אתמול (שני) מול איטליה. הקשר עלה במחצית, היה אשם בספיגת השער השני ולא הראה את היכולת האופיינית לו.

בינתיים, מי שקוטלת את קשר רד בול זלצבורג היא התקשורת האיטלקית, כששני אתרים העניקו לו את הציון 5 אחרי הופעה פושרת במיוחד שכאמור, גם הובילה את נבחרתם לניצחון.

"הוא איבד כדור קריטי במהלך המחצית השנייה, מה שלמעשה סלל את הדרך לפראטזי ולקין בדרך אל השער" נכתב ב"טוטומרקטו". גם ב"וירגילו" לא ריחמו ובחרו בגלוך ל"פלופ" של המשחק: "נזרק למגרש, איבד כדור ואיטליה הכפילה את היתרון שלה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אוסקר גלוך מול איטליה, צילום: גטי אימג'ס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...