"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האימפריות שיפגשו אוסקר גלוך ועומרי גלזר בליגת האלופות
הפורמט החדש סידר לשני הליגיונרים הבכירים מפגשים עם קבוצות גדולות • הקשר ישחק מול ריאל ואתלטיקו מדריד, כמו גם מול באייר לברקוזן • השוער ייאלץ להתמודד עם לאוטרו מרטינס מאינטר ולאמין ימאל מברצלונה, אבל קיבל לוח יחסית נוח • המפגשים המלאים בפנים
אוסקר גלוך. עצם המועמדות צריכה להחמיא לו. צילום: גטי אימג'ס

האימפריות שיפגשו אוסקר גלוך ועומרי גלזר בליגת האלופות

הפורמט החדש סידר לשני הליגיונרים הבכירים מפגשים עם קבוצות גדולות • הקשר ישחק מול ריאל ואתלטיקו מדריד, כמו גם מול באייר לברקוזן • השוער ייאלץ להתמודד עם לאוטרו מרטינס מאינטר ולאמין ימאל מברצלונה, אבל קיבל לוח יחסית נוח • המפגשים המלאים בפנים

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

לא רק הקבוצות הגדולות השתתפו בהגרלה החדשה של ליגת האלופות, אלא גם נציגינו הישראלים אוסקר גלוך ועומרי גלזר, שצפויים לקבל דקות משמעותיות שנה נוספת במפעל הבכיר של היבשת.

משחקי הכוכב האדום בלגרד (עומרי גלזר):אינטר (חוץ), ברצלונה (בית), בנפיקה (חוץ), מילאן (חוץ), פ.ס.וו איינדהובן (בית), יאנג בויז (חוץ), שטוגארט (בית), מונאקו (חוץ).

משחקי רד בול זלצבורג (אוסקר גלוך): ריאל מדריד (חוץ), פ.ס.ז' (בית), לברקוזן (חוץ), אתלטיקו מדריד (בית), פיינורד (חוץ), דינמו זאגרב (בית), ברסט (בית), ספרטה פראג (חוץ).

על הנייר, הכוכב האדום הרוויחה מההגרלה וקיבלה יריבות יותר נוחות בדרג 2, אבל לא קיבלה משחק שהוא "קל" על הנייר. זלצבורג, לעומת זאת, יכולה אולי לחלום על המקום בפלייאוף הצ'מפיונס עם שלושה מפגשים שניצחון בהם הוא למעלה מאפשרי (זאגרב, פראג וברסט), כאשר בשאר תקווה לא לספוג יותר מדי מהאימפריות הגדולות של אירופה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...