"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האוהדים הטורקים עם שלטי ענק למען הפלשתינים, אופ"א תתייחס?

במהלך פלייאוף מוקדמות ליגת האלופות, אוהדי גלאטסראיי תלו שני שלטים: "שחררו את פלשתין, האנושות איבדה את מצפונה בעזה" • אופ"א לא פעלה להסרת השלטים על אף שנתלו שעות לפני המשחק, תקנוס את הטורקים כפי שהענישה את סלטיק?

,עודכן
0השמעה

אילקאיי גונדואן מוצג מחדש במנצ'סטר סיטי / מנצ'סטר סיטי

עונה חדשה בכדורגל האירופאי נפתחה, אך מפגני התמיכה בפלשתינים במגרשים השונים עדיין כאן. הערב (שלישי), באופן לא מפתיע במיוחד, זה קרה באיסטנבול במשחקה של גלאטסראיי מול יאנג בויז בפלייאוף מוקדמות ליגת האלופות.

האוהדים הטורקים הניפו שני שלטי ענק מאחורי השערים שמבהירים למי שהיה ספק באיזה צד הם בסכסוך עם ישראל. מאחורי שער אחד נתלה שלט עם הסלוגן המוכר "שחררו את פלשתין", ומאחורי השער הנגדי נכתב על השלט כי "האנושות איבדה את מצפונה בעזה".

מספר שעות לפני המשחק צולם סרטון של האצטדיון ריק מהאוהדים והשלט כבר היה תלוי ביציע, כך שלאופ"א היה מספיק זמן עד המשחק כדי לפעול להסרתו. בכל אופן, כעת נמתין לראות האם אופ"א תעניש את הקבוצה הטורקית. בשנה שעברה כשאוהדי סלטיק נופפו בדגלי פלשתין רבים במשחק ליגת האלופות, שבועות בודדים אחרי 7 באוקטובר, הסקוטים נקנסו ב-19 אלף דולר.

שלטי התמיכה של אוהדי גלאטסראיי בפלשתין,צילום: מתוך X
שלטי התמיכה של אוהדי גלאטסראיי בפלשתין,צילום: מתוך X

האצטדיון הריק שעות לפני המשחק עם שלט התמיכה בפלשתינים:

Rams Park'ta seremoni provası yapıldı.pic.twitter.com/FIX6VnmBgQ

— Le Marca Sports (@lemarcasports)August 27, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר