"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ריאל מדריד אסרה להדפיס את שמו של ליאו מסי על החולצות: "נגד המדיניות"

הבלאנקוס אסרו באתר הרשמי להזמין את חולצות הקבוצה עם שמותיהם של אגדות ברצלונה, ביניהם הפרעוש, דייגו מראדונה, יוהאן קרויף ורונאלדיניו • אילו שמות של כוכבי היריבה כן ניתן להדפיס?

, עודכן
0השמעה

אילקאיי גונדואן מוצג מחדש במנצ'סטר סיטי / מנצ'סטר סיטי

אין יריבות מפורסמת ונוצצת יותר בכדורגל האירופאי מאשר זו בין ריאל מדריד וברצלונה. בעשורים האחרונים מעט מאוד שחקנים ביצעו את המעבר הישיר מקבוצה אחת לשנייה, ואלו שכן עשו זאת - למדו על בשרם כי הקהל שהקבוצה אותה עזבו ממש לא מקבל זאת בברכה.

המועדונים עצמם והאוהדים מזינים זה את זה בכל הנוגע לטינה בין הצדדים, כפי שניתן לראות בדוגמא הבאה. באתר הרשמי של ריאל מדריד, אנשים הקונים חולצות אינם יכולם להדפיס עליהן את שמותיהם של אגדות ברצלונה, ביניהם ליאו מסי, דייגו מראדונה, יוהאן קרויף ורונאלדיניו.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

כשמנסים באתר להזין את השם, נתקלים בהודעה אדומה ובה נכתב: "מצטערים, מדיניות השמות שלנו לא מאפשרת את הדפסת השם הזה". גם שמותיהם של ויקטור ואלדס, סרחיו בוסקטס וג'ורדי אלבה הינם בן אלה שלא ניתן להדפיס.

אז אילו שמות בכל זאת אפשר להדפיס? הראשון שבהם הוא פפ גווארדיולה והשני הוא לואיס אנריקה. השניים כידוע שיחקו בברצלונה ואימנו אותה, אך אנריקה הפך לשנוא בבירת ספרד לאחר שעבר מהבלאנקוס לקבוצה הקטאלונית. למרות זאת, כאמור, ניתן להדפיס את שמו של אקס הקבוצה על החולצה הנרכשת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ההודעה באתר ריאל מדריד האוסרת את הדפסת שמו של ליאו מסי, צילום: צילום מסך
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר