"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הוא יכול לכבוש יותר מ-50 שערים בעונה": הציפיות מקיליאן אמבפה מרקיעות

הכוכב הצרפתי הניף את גביע הסופר קאפ האירופי, והתלהב אחרי שער הבכורה במדי הבלאנקוס: "הגשמתי חלום. כשמשחקים במדים האלה אין גבולות" • עוד אמר: "יש לנו את השחקנים הטובים בעולם בכל עמדה"

,עודכן
0השמעה

קיליאן אמבפה חתם בריאל מדריד

"הספירה החלה", כתבו אוהדי ריאל מדריד ברשתות החברתיות מיד אחרי שקיליאן אמבפה כבש את שער הבכורה שלו במדי הבלאנקוס בניצחון על אטאלנטה בסופר קאפ האירופי (0:2). כולם ראו איך חבריו החדשים מחפשים בכל דרך לעזור לו להבקיע, ובדקה ה-68, אחרי פרגון לא מדויק מצד ויניסיוס ג'וניור, הגיעה המסירה הנהדרת של ג'וד בלינגהאם שאפשרה לכוכב הצרפתי להרים את הרשת.

"כשמשחקים במדים של ריאל מדריד אין גבולות", הצהיר אמבפה לאחר שסיים לחגוג עם הגביע הראשון אותו הניף עם קבוצתו החדשה, "זו הגשמת חלום. כולם יודעים עד כמה רציתי לשחק בריאל מדריד, ללבוש את המדים עם הסמל המיוחד. היינו חייבים לנצח את המשחק הזה בשביל האוהדים".

אנצ'לוטי ואמבפה. הציפיות בשמיים,צילום: רויטרס

אמבפה המשיך עם הצהרה מפוצצת: "יש לנו את השחקנים הטובים בעולם בכל עמדה. כמובן שיש לנו עוד מה לשפר ואני אהיה הראשון להשתפר. אם אוכל אכבוש 50 שערים בעונה. אנחנו תמיד צריכים לרצות לנצח כמה שיותר. לשחק בריאל מדריד זה אומר לזכות בתארים. יהיו לנו עוד ערבים גדולים ביחד".

גם מאמן הבלאנקוס, קרלו אנצ'לוטי, נשמע נלהב מהרגיל וכבר השווה בין המשולש BBC (קרים בנזמה, גארת' בייל וכריסטיאנו רונאלדו) לזה החדש הכולל את בלינגהאם, אמבפה וויניסיוס. גם להם כבר יש ראשי תיבות: BMV. על כוכבו החדש אמר האיטלקי: "לאמבפה יש את האיכות לכבוש הרבה שערים. הוא אמר 50 בעונה? הוא יכול לכבוש יותר מזה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר