ערן זהבי, תומר חמד ויהודה לוי: סרג'י רוברטו עזב את ברצלונה, ברשתות בירכו

שחקן הבית של הקטאלנים ובן זוגה של קורל סימנוביץ' סיים את דרכו במועדון אחרי 11 שנים בקבוצה הבוגרת • לאחר שהעלה סרטון מרגש לרשתות, גם הישראלים שמכירים אותו אישית, תמכו

הברכות לפוסט של סרג'י

אתמול בערב (ראשון) תם עידן בברצלונה, שהודיעה באופן רשמי על עזיבתו של סרג’י רוברטו, ללא ספק אחד הסמלים הגדולים של המועדון שגם שימש כקפטן משני בקבוצת הפאר. הקשר/מגן שיחק 14 שנים בקבוצה הבוגרת, ערך 373 הופעות, כבש 19 שערים, בישל 43 פעמים וזכור כמובן משער הניצחון שלו נגד פ.ס.ז’ ב-1:6.

הקשר פרסם סרטון פרידה מרגש וכתב: ״קולס, הגיע הזמן להודות לכם על כל המסע שעברנו יחד. הסיפור שלי עם ברצלונה מתחיל  מגיל 14. מראוס לברצלונה, החלום שלי ללבוש את המדים של בארסה התגשם. עברתי דרך הלה מאסיה, שם ביליתי את שנות הנעורים הטובות ביותר שלי ולמדתי את כל הערכים של המועדון הזה, אשר סייעו להתפתחותי כשחקן ובמיוחד כאדם. רכשתי חברויות שימשכו לכל החיים".

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Sergi Roberto (@sergiroberto)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כמובן שלא מעט תגובות והודעות תמיכה קיבל השחקן בן ה-32 על הסרטון. כמובן ששחקני בארסה היו בין אלה שהגיבו, אבל אפשר היה לראות גם תגובות מישראלים שמכירים את סרג'י באופן אישי לאור העובדה שבת זוגו קורל סימנוביץ' ישראלית. ערן זהבי הגיב: "בהצלחה חבר שלי". תומר חמד הוסיף: "אגדה אח" ואפילו יהודה לוי כיבד וכתב: "בהצלחה סרג'י. עידן חדש בשביל עוד התנסויות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר