ההליך המשפטי של אנואר אל גאזי מול מיינץ הסתיים. הכדורגלן ההולנדי ממוצא מרוקאי שהסית נגד ישראל והטיח בה האשמות מופרכות כזכור שוחרר מהקבוצה הגרמנית בעקבות התבטאויותיו, ולאחר שפנה לבית המשפט בטענה לשחרור חד צדדי אתמול (רביעי) החוזה בוטל באופן סופי בכפוף לפיצוי.
אל גאזי, שמשחקו הרשמי האחרון היה ב-6 באוקטובר, הצטרף לשורותיה של קארדיף סיטי מליגת המשנה באנגליה. עוד לפני כן הוא פרסם הודעה ברשתות החברתיות באשר לשחרורו ממיינץ: "לא אוכל להודות מספיק לאל שבירך אותי ונתן לי כוח לעמוד לצד האנשים הפגיעים, חסרי הקול והמדוכאים בעזה, שחווים מה שרבים מתארים כרצח עם".
"קשה לי לחגוג את הניצחון המשפטי בזמן שיש מתקפה אפוקליפטית על אזרחים וילדים חסרי הגנה בעודי כותב שורות אלה. התיק שלו הוא ניצחון לחופש הביטוי כנגד הפעולות הלא מוצדקות ולא חוקיות של מיינץ, שביטלה את החוזה שלי רק כי גיליתי אנושיות ועמדתי לצד מה שנכון".
"אנחנו לא יכולים להרשות לאנשים למנעו מאיתנו לדבר נגד הזוועות וההפצצות חסרות ההבחנה שפוצעות והורגות מאות אלפי ילדים וחפים מפשע. אי אפשר לשתוק לנוכח מה שקורה בעזה. אני מקווה שמהקרה שלי ייתן כוח לאחרים, בטח לכאלה עם הפלטפורמה להשפיע".
"בעוד אני אקריב את הקריירה שלי מיליון פעם כדי לעמוד נגד הרצח חסר הרחמים, אני שמח שהסיפור הזה הסתיים כעבור כמה חודשים. לסיום, לילדי עזה, אני אוהב אתכם ואתייצב לצידכם עד נשמתי האחרונה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
