"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שבועיים לפני ישראל: הנבחרת האולימפית של יפן נפרדה בתיקו מהמובילה לזכייה בזהב

הסמוראים הכחולים, שישחקו במחזור הסיום מול גיא לוזון ושחקניו במשחק שיכול להכריע את זהות העולות לרבע גמר הטורניר האולימפי, סיימו את משחק ההכנה מול הפייבוריטית צרפת ב-1:1

,עודכן
0השמעה

פודיום אולימפיאדת פריז / רויטרס

בעוד הנבחרת האולימפית של ישראל מסתפקת במשחקי הכנה מול מכבי חיפה ומכבי פתח תקווה, יריבות חניכיו של גיא לוזון ממשיכות לפגוש את הנבחרות החזקות בטורניר האולימפי, כפי שעשתה אמש (רביעי) יפן שסיימה ב-1:1 מול המארחת צרפת.

כתבות, חדשות ולוח האירועים: כל מה שצריך לדעת לקראת פריז 2024

מי שעלו ראשונים על הלוח היו היפנים כבר בדקה ה-25 משער של ג'ואל פוג'יטה, כוכב אליפות אסיה. המשחק בסנט טרוידן הבלגית. הצרפתים, עם תיירי הנרי על הקווים, הצליחו להשוות בפתיחת המחצית השנייה מרגלו של מייקל אוליסה, הרכש החדש של באיירן מינכן.

שחקני יפן חוגגים,צילום: אי.אף.פי
מייקל אוליסה שמח עם חבריו לנבחרת. הפייבוריטים לזכייה בזהב,צילום: אי.אף.פי

היפנים יפגשו את ישראל במחזור השלישי בטורניר הכדורגל האולימפי, במשחק שיתקיים ב-30 ביולי בנאנט. לפני כן, ישראל תפתח את משחקיה מול מאלי ב-24 ביולי באצטדיון הפארק דה פראנס ושלושה ימים מאוחר יותר תפגוש את פרגוואי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הערב ישראל תסיים את ההכנה בארץ במשחק אימון ברמת גן מול מכבי פ"ת וכבר מחר תהיה הראשונה שתמריא לעבר פריז, כאשר ייתר חברי המשלחת האולימפית יעשו זאת ביום שני הקרוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר