"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שכחו שהוא פרש? הבדיחה של באיירן מינכן על המועמד לאימון הקבוצה
אחרי סירוב משלל מאמנים, שם חדש עלה כמועמד להגיע לבוואריה • כך הגיב בהתלוצצות אחד מבכירי המועדון כשנשאל על האפשרות שימונה

Loading...

קיליאן אמבפה נפרד מפ.ס.ז / קרדיט: X

שכחו שהוא פרש? הבדיחה של באיירן מינכן על המועמד לאימון הקבוצה

אחרי סירוב משלל מאמנים, שם חדש עלה כמועמד להגיע לבוואריה • כך הגיב בהתלוצצות אחד מבכירי המועדון כשנשאל על האפשרות שימונה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

באיירן מינכן נתקלה בשבועות האחרונים בסירוב ממספר רב של מאמנים בנוגע למשרה באליאנץ ארנה. גם תומאס טוכל הודיע שיעזוב סופית על אף השמועות על פניית פרסה, וביממה האחרונה נודע על מועמד חדש לתפקיד - וינסנט קומפאני.

הבלגי בן ה-38, שכיכב כבלם במנצ'סטר סיטי בעשור הקודם ופרש ב-2020, זוכה להערכה רבה על אף שירד לאחרונה מהפרמייר ליג לליגת המשנה באנגליה עם ברנלי. אנשי הענף, כך נראה, עדיין לא שכחו את עונת העלייה המרשימה שלו עם ברנלי אשתקד.

עם זאת, אין ספק כי קפיצת המדרגה מברנלי לבאיירן מינכן היא עצומה ועולה השאלה האם זה שלב מוקדם מדי בקריירה עבורו לקחת על עצמו תפקיד שכזה. בבאיירן כבר נערכו מספר שיחות בנושא ומספר בכירים במועדון רואים בו פוטנציאל גדול.

במועדון נזהרים בלשונם כדי לא לחשוף מידע מאחורי הקלעים, ויש מי שעושים זאת בדרך משעשעת במיוחד. אולי הנס, אגדת המועדון וחבר הנהלה בהווה, התלוצץ כאשר נשאל על מועמדותו של הבלגי. "קומפאני? אתם העיתונאים שולפים שם חדש כל יומיים. אז לא תודה, אנחנו מאוד מרוצים ממתייס דה ליכט ואריק דייק".

הנס ציין את שמותיהם הבלמים הבכירים בקבוצה, כנראה כדי לשלוח רמז שקומפאני אינו על הפרק למשרת האימון. למרות ההלצה, לא מן הנמנע כי בסופו של דבר הנס וקומפאני ישתפו פעולה בקרוב מאוד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...