כריסטיאנו רונאלדו עזב את הפרמייר ליג אחרי סיבוב שני צולע למדי במדי מנצ'סטר יונייטד וכידוע עבר לליגה הסעודית. גם שם, במדי אל נסאר, הוא זוכה להרבה כותרות, כשהפעם הוא הגיע לקרב האגרוף היוקרתי במשקל כבד בו זכה אולכסנדר יוסיק האוקראיני בתואר אלוף העולם על חשבונו של טייסון פיורי האנגלי.
הפורטוגלי צולם ללא הרף, כשהוא יושב בשורה הראשונה לצד מתאגרף הצמרת אנתוני ג'ושוע. השניים הסתודדו רבות, עם זאת, בתום הקרב, רונאלדו שוחח עם דמות חשובה לא פחות, פרנק וורן, אמרגנו וסוכנו של פיורי, המוכר גם כאוהד שרוף של ארסנל. וורן זכה לעקיצה מיידית מצד רונאלדו שאמר לו: "אתם לא תזכו באליפות הפרמייר ליג, הו אלוהים, אל תבנה על זה".
האמרגן, שמצטיין בקידום ספורטאים וקרבות אגרוף בעיקר, קיבל בקלות את הפאנץ', אבל עוד קודם לכן הציע לפורטוגלי הצעה מפתה במיוחד: "סמוך עליי, אני אדאג לכמה מיליוני דולרים שצריך ואתה תחתום בארסנל". רונאלדו כאמור הבהיר לו שאין לו כוונה להגיע לקבוצה שלא מסוגלת לקחת את האליפות. צפו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

