"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"זה יהיה קשה": הכוכב האדום בלגרד תילחם להשאיר את עומרי גלזר

בסרביה עוסקים בעתידו של השוער הישראלי: "כמה מועדונים פנו אליו, כולל סביליה" • גורם מקורב למועדון מסביר: "הוא הציל את הקבוצה פעמים רבות, כשסומכים על השוער - הכל קל יותר" • וגם: השחקן שברק בכר לא רצה עשוי לשוב

,עודכן
0השמעה

אוהדי אייאקס תוקפים מפגינים פרו-פלשתינים / קרדיט: X

האם עומרי גלזר יעזוב את הכוכב האדום בלגרד?בסרביה עוסקים בעתידו של השוער הישראלי לקראת העונה הבאה. ב"אינפורמר" דווח היום (רביעי): "כמה מועדונים פנו אליו, כולל סביליה וגם קבוצות מצרפת".

עוד נכתב על השוער הישראלי: "גלזר עזב את הפועל ב"ש תמורת 1.2 מיליון יורו, וכבר מוזכר שהאדומים-לבנים יוכלו לדרוש עבורו בין 4 ל-5 מיליון יורו. במקרה שתגיע הצעה בסכומים האלו, יהיה קשה לשמור עליו בסרביה".

עומרי גלזר,צילום: אי.פי.אי

מקור שמקורב למועדון מסביר כי הכוכב תעשה מאמצים כדי לשמור על השוער הישראלי בשורותיה: "הוא אחד משחקני המפתח של הכוכב והציל את הקבוצה פעמים רבות. כשהקבוצה סומכת על השוער, הכל קל יותר. האפשרות הטובה ביותר עבור המועדון היא להשאיר אותו, אבל זה זה יהיה קשה".

עוד מסבירים בסרביה כי במידה וגלזר יעזוב, מי שעשוי לחזור לקבוצה ולהחליף אותו זה השוער מילאן ברויאן - שכזכור עזב את הקבוצה אחרי שברק בכר החליט להיפטר ממנו עם כניסתו לתפקיד. "יהיה מעניין לראות איך הוא ייכנס לנעליים האלה", נכתב בסרביה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ברק בכר,צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר