Loading...

טכנולוגיית מצלמות הגוף של MindFly

מחזור לפני סיום העונה: הליגיונר הישראלי כבש שלושער ראשון בקריירה

אליאל פרץ, שמשחק באפולון לימסול, רשם את ההישג ב-1:5 של קבוצתו על זאקאקיו האחרונה בליגה הקפריסאית • בנוסף, היה לו עוד שער אחד שנפסל

אליאל פרץ הוא לא שחקן שמרבה להבקיע. העונה היו לו ארבעה שערים בסך הכל בכל המסגרות וקבוצתו, אפולון לימסול, תסיים את העונה במקום השביעי בליגה הקפריסאית. 

הערב (רביעי), מחזור אחד לפני סיום העונה, הוא פגש את האחרונה בטבלה זאקאקיו, שירדה בחזרה לליגה השנייה. הקשר עלה בהרכב והבקיע שלושער ב-30 דקות (27, 39, 57), כאשר בתווך הספיק להבקיע שער נוסף שנפסל. בכך מאזן השערים שלו עלה לשבעה, כאשר ארבעה מהם הגיעו בפלייאוף התחתון. 

אליאל פרץ, צילום: האתר הרשמי של אפולון לימסול
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הליגה הקפריסאית עומדת בפני משחק העונה בין אפואל ניקוסיה לא.א.ק לרנקה של רן בן שמעון (שבת, 19:00). זה צפוי להיות משחקו האחרון של המאמן הישראלי בקפריסין, לפני שייקח את משרת מאמן נבחרת ישראל לפני משחקי הידידות מול בלארוס והונגריה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...