"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מהומת ענק בגרמניה: 155 שוטרים נפגעו במשחק כדורגל
היריבות החמה בין שתי קבוצות מהליגה הרביעית הגיעה לנקודת רתיחה כשהאורחת נאבקת על עליית ליגה • אחרי ההתפרעות שהובילה לעצירת המשחק, המהומות בסיום הובילו לפציעה של שוטרים רבים מגז מדמיע, מכות ואמצעים פירוטכניים • חילופי האשמות בין המארחת למאמן האורחת שהתריע מפני האיומים: "הוא פרובוקטור"

Loading...

מכבי ברלין חוגגת עלייה לגמר הגביע הברלינאי

מהומת ענק בגרמניה: 155 שוטרים נפגעו במשחק כדורגל

היריבות החמה בין שתי קבוצות מהליגה הרביעית הגיעה לנקודת רתיחה כשהאורחת נאבקת על עליית ליגה • אחרי ההתפרעות שהובילה לעצירת המשחק, המהומות בסיום הובילו לפציעה של שוטרים רבים מגז מדמיע, מכות ואמצעים פירוטכניים • חילופי האשמות בין המארחת למאמן האורחת שהתריע מפני האיומים: "הוא פרובוקטור"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בגרמניה עדיין המומים ממהומות הענק שהתרחשו במשחק בליגה רביעית ביום שבת. אנרג'י קוטבוס שנאבקת על עליית ליגה התארחה אצל דינמו ברלין, כשבין שני המועדונים התפתחה יריבות לאורך השנים. קוטבוס עלתה לפסגה שני מחזורים לסיום העונה עם ניצחון 0:2 (רק זו שמסיימת ראשונה עולה), אך הניצחון החשוב ממש לא היה מה שתפס את הכותרות בגרמניה.

מספר ימים לפני המשחק אוהדים שרפו צעיפים ושלטים של הקבוצות היריבות, מה שרק חימם את האווירה והראה שאולי הכתובת היתה על הקיר. במהלך המשחק נרשמה עצירה של 19 דקות עקב התפרעות אוהדים, שרק התגברה והתעצמה לאחר שריקת הסיום בברלין. במהלך העימותים בין שוטרים לאוהדים, המשטרה השתמשה במספר אמצעים כגון גז מדמיע ומכת"זית.

יממה לאחר האירועים האלימים, המשטרה הודיעה היום (ראשון) כי לא פחות מ-155 שוטרים נפגעו במהלך העימותים. 116 מתוכם נפגעו משאיפת גז, שבו השתמשו הכוחות בעצמם על מנת להרגיע את הסיטואציה. 28 שוטרים נפצעו מעימותים פיזיים ועוד 11 משימוש בפירוטכניקה מכיוון האוהדים. כמו כן המשטרה הודיעה שהתבצעו 74 מעצרים, ושני אוהדים נפצעו מנשיכה של כלבי משטרה.

מאמן קוטבוס, קלאוס דיטר ווליץ, אמר כי מראש חשש ממה שהולך להתרחש ונדמה שהוא ראה את הנולד: "עצמם זה שאתה חושש מהשלכת אבנים לכיוונך במהלך המשחק, ושיאיימו עליך, לא הגיוני ב-2024. אם המפגש מול דינמו ברלין היה נערך עשרה מחזורים לסיום העונה ולא עכשיו, לא הייתי בא לכאן. המשפחה והאחריות שלי כלפיה וכלפי השחקנים חשובה יותר. כשאתה מאוים ככה, אתה לא יודע כמה רחוק אנשים ילכו".

דימנו ברלין לא התעלמה מדבריו של ווליץ וטענה כי הוא מפריז: "אין בסיס לטענות שהשליכו עליו אבנים. ווליץ ידוע בכך שהוא אמוציונלי יתר על המידה ופרובוקטיבי על הקווים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...