"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אני אהרוג אותו": ההתנגשות בין ביברס נאתכו לשחקן הפרו פלשתיני כמעט יצאה משליטה

שחקנה הישראלי של פרטיזן בלגרד התלונן על שחקן היריבה שהאשים אותו בתמיכה ברצח פלשתינים ודרש להרחיקו • לבסוף הרוחות נרגעו

,עודכן
0השמעה

מכבי ברלין חוגגת עלייה לגמר הגביע הברלינאי

אירוע חריג ומכוער התרחש במשחקה הבית של פרטיזן בלגרד מול וויבודינה במסגרת המחזור ה-33 של הבית העליון בליגה הסרבית, אחרי התנגשות מילולית בין ביברס נאתכו לשחקן הקבוצה היריבה סייד קוראץ'. רק לאחר התערבות הצוות המקצועי המשחק שהופסק חודש.

זה קרה במהלך עשר הדקות האחרונות של המשחק, במצב של 2:2, כשזוקיץ', לטענת נאתכו, הפנה אליו מילים קשות ואמר לו: 'אתה תומך ברצח פלשתינים על ידי ישראל". הקשר הישראלי הוותיק רץ מיד אל עבר קו החוץ ואיים כי יעזוב את המגרש אם קוראץ לא יורחק.

נאתכו, שחבריו לקבוצה תפסו אותו בניסיון להרגיעו, ניגש לבסוף למאמן וויבודינה ואמר לו בכעס רב: "תוציא אותו או שאני אהרוג אותו". הכל נתפס בעין המצלמה ובמיקרופונים הפזורים במגרש בבלגרד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לבסוף הרוחות נרגעו, ולמרות שהשחקן הפרו פלשתיני של וויבודינה נשאר על המגרש, נאתכו המשיך לשחק עד סיום המשחק, בו פרטיזן הפסידה לבסוף 3:2 ואיבדה את הסיכוי המעשי לזכות באליפות על חשבון הכוכב האדום בלגרד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר