"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טרגדיה: גופת אישה נמצאה באצטדיון במהלך משחק של האלופה

המנוחה בת ה-54 אותרה בשרותים של סלטיק פארק, בזמן שעל הדשא סלטיק ניצחה את סט מירן 0:3 • "אין חשד לרצח", הבהיר דובר משטרת גלזגו

,עודכן
0השמעה

איוון אנדיקה בלם רומא מתמוטט על כר הדשא

הרבה מילים טובות על אוהדי סלטיק הפרו פלשתיניים אין לנו, בטח אחרי שהצדיקו את טבח 7 באוקטובר ו"סילקו" את ליאל עבדה מהקבוצה, אבל קשה שלא להצטמרר מהסיפור הבא שאירע במהלך משחקה של אלופת סקוטלנד לפני יומיים (שבת) ואושר לפרסום ב-24 השעות האחרונות.

שוטרים ממשטרת גלזגו הוזעקו לאצטדיונה הביתי הקבוצה, סלטיק פארק, במהלך משחקה מול סט מירן, בו ניצחה 0:3. הסיבה: אישה בת 54, כפי הנראה אוהדת סלטיק, הסתגרה ממושכות באחד מתאי השרותים במגרש ועוררה את דאגת הנוכחים.

סלטיק פארק. האוהדים נהרו למגרש טרם מציאת גופת האישה,צילום: X

השוטרים שהגיעו למקום מיהרו לפתוח את התא, ובו מצאו את האישה ללא דופק, כל זאת שאלפים פוקדים את האצטדיון ומתרכזים במשחק. "אין חשד לרצח", הבהיר דובר משטרת גלזגו, "צוות הפראמדיקים שהוזעק איתנו למקום קבע את מותה במקום. חקירת המקרה תימשך".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

דובר סלטיק הבהיר: "אנו מצטערים להודיע על מותה הפתאומי של אישה בת 54 בסלטיק פארק, טרם פתיחת המשחק. תנחומינו למשפחה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר