"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: הכניסה לאוהדי באיירן מינכן נאסרה, האוהדים שהתפלחו חטפו מכות

הבווארים ספגו עונש של אי כניסת קהל חוץ למשחק מול ארסנל בלונדון, אך כמה מאוהדיהם רכשו כרטיסים ליציעי הקבוצה המקומית • כשהאנגלים עלו על כך, וראו שלט אהדה לבאיירן ביציע, התחוללה מהומה

,עודכן
0השמעה
אוהדי ארסנל. הם צפויים למחות כנגד פיטוריו של בוניק. צילום: רויטרס

יציע במגרשה של ארסנל שאירחה אמש (רביעי) את באיירן מינכן ברבע גמר ליגת האלופות הפך לזירת עימותים עם אוהדי הקבוצה הגרמנית שהתסננו ליציע של המקומיים. אופ"א אסרה על באיירן להכניס קהל למשחק החוץ בעקבות זריקת חזיזים במהלך משחק החוץ של קבוצתם נגד לאציו בשמינית הגמר. על כן, היו כמה שניסו וגם הצליחו להסתנן ליציעים של ארסנל.

האיסור גרם לכך שאוהדי ארסנל הציעו ברשת לכל המרבה במחיר כרטיסים עבור היציע שיועד להם. ההצעות הללו גרמו לכך שאוהדי באיירן רבים קנו כרטיסים ליציע ונכחו שם בכמויות גדולות, עד כדי כך שבדקה ה-80 הם הניפו שלט תמיכה בקבוצה שלהם.

המכות ביציע:

they took turns on them 😭😭😭https://t.co/0harKhcMFVpic.twitter.com/YUdT9FcVTr

— k🪷 (@klvuii)April 9, 2024

אלא שלא כל אוהדי ארסנל קיבלו בשמחה את האורחים ביציע, כפי שניתן לראות בסרטון שהועלה לרשתות החברתיות. בסרטון נראים מספר אוהדי ארסנל תוקפים אדם שנחשד על ידם כאוהד של היריבה. התוקפים היו בודדים, כשרוב האוהדים ביציע לא שמו לב למתרחש והתעסקו בצפייה במשחק. בכל אופן האירוע הסתיים מהר אחרי שצוות האבטחה של האצטדיון הקיף את האוהד שהותקף וחילץ אותו מהמקום.

ארסנל עצמה הביעה זעם גדול על תופעת מכירת הכרטיסים לאוהדי באיירן, שכן היא פרסמה הודעה לפני המשחק לפיה כל מי שייתפס מוכר כרטיסים ייענש ויורחק לשאר העונה מהמגרשים. אלא שמתברר כי האיום הזה לא הרתיע וכרטיסים רבים נמכרו לאוהדי באיירן. אוהדי ארסנל רבים הביעו אי נוחות על האירוע שהתרחש ביציע שלהם. אוהד אחץ צייץ כי הוא "ממש מוטרד להיות כאן ליד קבוצה גדולה של אוהדי באיירן. אני לא מבין איזה אוהד של ארסנל ימכור את כרטיסו לאוהד של הקבצה היריבה, זה חימם את האווירה וגרם להסחת דעת שלנו בזת שעודדנו את הקבוצה". אוהד אחר כתב: "הייתי מאוכזב, אבל לא מופתע, לראות כל כך הרבה אוהדי באיירן ביציע שלנו. המועדון שלנו צריך לעשות יותר נגד התופעה הזו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
היה סוער על המגרש ומחוצה לו. שחקני ארסנל,צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר