Loading...

מאיר הרוש - האפסנאי של בית״ר ירושלים

"הביצועים שלו באימונים מעולים": דניאל פרץ זוכה למחמאות מתומאס טוכל

השוער הצעיר של באיירן מינכן קיבל חיזוק מהמאמן: "הוא בחור מדהים עם מנטליות טופ" • עם זאת גם הישראלי צפוי לעבור לקבוצה אחרת בעונה הבאה, בהשאלה

אחרי כל ההייפ סביבו, עת עבר לבאיירן מינכן בקיץ, דניאל פרץ בעיקר רואה את משחקיה של אלופת גרמניה (היוצאת?) מהיציע או במקרה הטוב מהספסל, כמו במשחקים האחרונים בהם מנואל נוייר פצוע וסוון אולרייך פותח בשער.

עם זאת, מאמנו תומאס טוכל, שנדרש לסוגיית השוער הישראלי, שפע מחמאות: "דניאל נראה נהדר באימונים, תמיד מחייך. הוא בחור טוב והביצועים שלו באימונים מעולים. ברור שיש לו עוד מה ללמוד משוערים מנוסים כמו מנואל נוייר וסוון אולרייך, אבל אנחנו מרוצים ממנו".

עוד אמר טוכל: "לדניאל יש אישיות אדירה והמנטליות שלו היא טופ". לא מעט מילים חמות שמקבל פרץ, ששיחק העונה רק פעם אחת במשחק גביע. עם זאת, נראה שאין לבנות על המילים האלו לקראת העונה הבאה, כיוון שטוכל כבר לא יהיה מאמנה של באיירן, וסביר להניח שפרץ ימצא את עצמו מושאל לקבוצה אחרת, לא בטוח שבבונדסליגה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המבט של פרץ צריך להיות לטווח הרחוק יותר, למועד הפרישה של נוייר ואולי גם של אולרייך הוותיקים, עד שיוכל לתפוס את האפודה מספר 1 בבאיירן. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...