האם לא נאמרה המילה האחרונה? לואיס אנריקה, מאמן פ.ס.ז', אומר הערב (שבת) על עתידו של קיליאן אמבפה: "אני שומר על התקווה לגבי האופציה שקיליאן יישאר בפ.ס.ז'".
המאמן הספרדי הפתיע ואמר: "הוא עדיין לא הכריז כלום. הוא יכול לשנות את דעתו, לא? תארו לעצמכם שנזכה בארבעה תארים והוא יחליט להישאר. למה לא?", אמר אנריקה בראיון ל-"Prime Video".
מחר (21:45) פ.ס.ז' תשחק נגד מארסיי, במה שמסתמן כ"קלאסיק" האחרון של הכוכב במדי הקבוצה. אמנם זה עדיין לא רשמי, אך אמבפה ככל הנראה יהיה שחקנה של ריאל מדריד בעונה הבאה.
כזכור, כלי התקשורת הבכירים באירופה דיווחו כי כוכב פריז סן ז'רמן בישר לנשיא המועדון נאסר אל חלאיפי כי יעזוב בקיץ עם סיום חוזהו, בדרך למעבר לבלאנקוס ללא תמורה.
במקביל, מאמן ריאל מדריד, קרלו אנצ'לוטי נשאל הערב (שבת) על הגעתו הצפויה של אמבפה לקבוצה. אנצ'לוטי נשאל האם הוא מרגיש שהאוהדים מתרגשים לקראת הגעתו וטען: "אוהדי הקבוצה מתרגשים מהחולצה. לא משחקן כזה או אחר".

