"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משפיע גם על הספורט: הצעד של רוסיה בעקבות מתקפת הטרור במוסקבה

לאחר הפיגוע הרצחני באולם הקונצרטים ביום שישי, בהתאחדות הכדורגל המקומית החליטו לבטל את משחק ההכנה מול פרגוואי

,עודכן
0השמעה
שוטרים רוסים בסמוך למקום בו אירע הפיגוע בשישי האחרון. צילום: AP

ברוסיה עדיין מנסים להתאושש מהפיגוע הרצחני באולם הקונצרטים ביום שישי אבל בינתיים, האירוע הקשה משפיע גם על הספורט במדינה. התאחדות הכדורגל המקומית הודיעה על ביטול משחק הידידות מול פרגוואי במוסקבה שהיה אמור להתקיים מחר (שני).

לפחות 115 בני אדם נהרגו לאחר שחמושים פתחו באש עם נשק אוטומטי באולם קונצרטים ליד מוסקבה, כאשר ארגון דעאש נטל אחריות. רוסיה, שנעדרת מתחרויות פיפ"א ואופ"א מאז פרוץ המלחמה עם אוקראינה בפברואר 2022, יכולה לשחק רק משחקי ידידות והביסה את סרביה 0:4 ביום חמישי באצטדיון VTB במוסקבה, והייתה אמורה לשחק מול פרגוואי באותו מקום כאמור בשני.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"בקשר למתקפת הטרור שהתרחשה בקרסנוגורסק, איגוד הכדורגל הרוסי והתאחדות הכדורגל של פרגוואי החליטו לבטל משחק ידידות בין נבחרות רוסיה ופרגוואי", נמסר בהודעת ההתאחדות הרוסית. כמו כן, כל אירועי הבידור ברוסיה בוטלו ביום שישי על ידי משרד התרבות הרוסי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר