"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתואמות: נבחרת גרמניה הבקיעה אחרי שבע שניות, אוסטריה כבר אחרי שש

טוני קרוס חזר למדי המנשאפט אחרי 998 יום, ובתוך שניות בודדות בישל לפלוריאן וירץ מול צרפת • עם זאת, זה לא היה השער המהיר ביותר באותו היום, שכן כריסטוף באומגרטנר סיפק ביצוע מרשים ומהיר מול סלובקיה • אנדריק בן ה-17 סידר לברזיל 0:1 על אנגליה בוומבלי

,עודכן
0השמעה
שחקני נבחרת גרמניה. הצלחתם תשפיע על תחומים נוספים במדינה. צילום: EPA

צירוף מקרים חריג בשני משחקי ידידות שנערכו הערב (שבת) כחלק מפגרת הנבחרות. גרמניה שמתכוננת ליורו הביתי הבקיעה כבר אחרי שבע שניות במשחק החוץ של בצרפת. עוד קודם לכן, שכנתה אוסטריה כבשה כבר אחרי שש שניות והיממה את סלובקיה.

גרמניה קיבלה בחזרה את טוני קרוס, ששב ללבוש את המדים הלאומיים אחרי 998 יום. קשר ריאל מדריד פרשה מהנבחרת אחרי היורו ב-2021, אך בעקבות המשבר במנשאפט נקרא לדגל ונענה לבקשה לשוב.

תוך שבע שניות הוא כבר רשם בישול מתוחכם וכה אופייני, כשהכובש היה פלוריאן וירץ. בשיתוף פעולה מוצלח בין הדור הוותיק לדור הצעיר, הכוכב בן ה-20 של לברקוזן הפציץ מחוץ לרחבה לרשת של הצרפתים בליון.

קיליאן אמבפה משתעשע במסיבת העיתונאים // צילום: טיקטוק

כשאוסטריה התארחה בסלובקיה, הצופים נדהמו עוד יותר מהר מהצרפתים. כריסטוף באומגרטנר מר.ב. לייפציג חלף על פני שלושה שחקני הגנה, ומחוץ לרחבה שלח בעיטה שטוחה ומדויקת שמצאה את הרשת שש שניות משריקת הפתיחה. מאז חלפו 81 דקות עד שהובקע השער הבא בהתמודדות, כאשר אנדראס ויימן קבע 0:2 לאוסטרים בסיום.

כריסטוף באומגרטנר חוגג שער אחרי שש שניות,צילום: רויטרס

פרט לצרפת מול גרמניה, משחק ענק נוסף נערך בוומבלי כשאנגליה אירחה את ברזיל. הסלסאו ניצחו 0:1 משער בדקה ה-80, כשמבין כל הכוכבים היה זה דווקא אנדריק בן ה-17 שהבקיע. הנער המוכשר שיצטרף בקיץ לריאל מדריד הבקיע שער ראשון בנבחרת בהופעתו השלישית. היום הוא קיבל הזדמנות לשחק לצד חבריו לעתיד במדי הבלאנקוס, ויניסיוס ורודריגו, ומול ג'וד בלינגהאם שאיתו גם כן ישתף פעולה בבירת ספרד בקרוב מאוד.

17-year-old Endrick scored nine minutes into his debut for Brazil 🌟pic.twitter.com/wfjOHPzBWM

— B/R Football (@brfootball)March 23, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר