אחרי יותר משנה: דני אלבס שילם סכום אדיר, ושוחרר בערבות מהכלא
כוכב ברצלונה ונבחרת ברזיל לשעבר שילם מעל מיליון יורו, ושוחרר ממעצר עד להכרעה בתיק האונס • כזכור, אחרי שהואשם בתקיפה - השחקן הוחזק מינואר שעבר במעצר בספרד
,עודכן
0השמעה
מקרה הזוי בטורקיה: אוהדי טרבזונספור תקפו את שחקני פנרבחצ'ה, שלא נשארו חייבים
בערבות של למעלה ממיליון יורו:בית המשפט בספרד שיחרר היום (רביעי) את דני אלבס ממעצר עד להכרעה סופית. כדורגלן ברצלונה ונבחרת ברזיל לשעבר יהיה מחויב להתייצב בבית המשפט מדי שבוע, עד לקביעת עונשו הסופי.
בקשתו להשתחרר מכלא בריאנס 2 ליד ברצלונה, בו הוא מוחזק מאז ינואר אשתקד, זכתה להתנגדות של משרד התובע בספרד. לטענתם, נותר סיכון בריחה בהתחשב בעושרו של אלבס ובעונש הגבוה שהוטל עליו, כך דווח ב"מארקה". כעת, אחרי ששילם סכום אדיר, אלבס כאמור ישתחרר לתקופה מוגבלת.
אלבס, אחדהכדורגלנים המעוטרים ביותר בהיסטוריה, הכחיש כי תקף מינית את המתלוננת, למרות זאת, בנוסף לכלא ותשלום הפיצויים בסך 150 אלף יורו, הוא קיבל חמש שנות מאסר נוספות על תנאי וצו מניעה לתשע שנים וחצי שמונע ממנו ליצור קשר עם הקורבן שלו או להתקרב אליו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו🚨🚨| BREAKING: Dani Alves has paid a €1 million bail and will be temporarily 𝐑𝐄𝐋𝐄𝐀𝐒𝐄𝐃, but his passport is confiscated, and he must appear in court weekly until his final sentence.
— CentreGoals. (@centregoals)March 20, 2024
[@OndaCero_es,@partidazocope]pic.twitter.com/Zs0bTfqbpU
