"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי הניצחון, חלוץ ברצלונה יצא נגד אוהדי קבוצתו הקודמת: "אני לא האיש הרע בסיפור"
ז'ואאו פליקס שוב כבש נגד אתלטיקו מדריד, אבל הפעם לא חגג בניצחון 0:3 במטרופוליטנו • מחוץ לאצטדיון אוהדים שרפו את חולצתו, הפורטוגלי ששייך לקולצ'ונרוס הגיב: "מבין אותם, אבל הם לא יודעים הכל"
ז'ואאו פליקס. צילום: AFP

אחרי הניצחון, חלוץ ברצלונה יצא נגד אוהדי קבוצתו הקודמת: "אני לא האיש הרע בסיפור"

ז'ואאו פליקס שוב כבש נגד אתלטיקו מדריד, אבל הפעם לא חגג בניצחון 0:3 במטרופוליטנו • מחוץ לאצטדיון אוהדים שרפו את חולצתו, הפורטוגלי ששייך לקולצ'ונרוס הגיב: "מבין אותם, אבל הם לא יודעים הכל"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ברצלונה יוצאת לפגרת הנבחרות בתקופה נפלאה. אחרי שעלתה לראשונה מזה ארבע שנים לרבע גמר ליגת האלופות עם 1:3 ביתי על נאפולי, אתמול (ראשון) היא הפכה לראשונה שמנצחת 0:3 את אתלטיקו מדריד במטרופוליטנו בזכות שערים של ז'ואאו פליקס, רוברט לבנדובסקי ופרמין לופז.

מי שהיה במוקד העניינים, כהרגלו, הוא פליקס שמושאל לבלאוגרנה מהקולצ'ונרוס. האוהדים המדרידאים שרפו חולצה שלו והשחיתו את הלוחית שיש לכבודו מחוץ למטרופוליטנו לפני המשחק, ואז ראו אותו שוב כובש מולם ומנצח אותם. הפעם, בניגוד לסיבוב הראשון, הוא בחר שלא לחגוג.

ז'ואאו פליקס אחרי השער שכבש, צילום: Getty Images

הפורטוגלי אמר על כך בסיום: "הם עושים את זה כי הם לא יודעים מה קרה מבפנים. הם רואים את כל הסיפור מבחוץ ומבחינתם קרה דבר אחד, כשבפועל קרה דבר אחר. אני מבין את התגובות והמעשים, אבל אני לא צריך להצטייר כאן כאיש הרע".

פליקס המשיך: "אומרים שלא הסתדרתי עם השחקנים, אבל אחרי המשחק דיברתי עם סמואל לינו ותומא למאר וכל מי שעבר לידי נתן לי חיבוק. היה אפשר לראות שאין להם משהו נגדי ולי אין משהו נגדם. האוהדים לא יודעים את כל הסיפור".

חולצה של ז'ואאו פליקס במדי אתלטיקו שרופה וזרוקה על הלוחית לכבודו מחוץ למטרופוליטנו, צילום: Getty Images

בנושא אחר, אתמול התראיין אחד מאגדות המועדון, ג'רארד פיקה, ואמר כי לדעתו צריך לקצר את משחק הכדורגל ל-30-40 דקות. במקרה, או שלא, באופטה פרסמו את זמני המשחק האמיתיים במחזור האחרון בליגה הספרדית והראו כי אף אחד מזמני המשחק האמיתיים בסוף השבוע האחרון לא עבר את רף 60 הדקות. מדובר על הזמן שבו הכדור חי ונע במגרש, כאשר חגיגות, חילופים ובזבוזי זמן כאלו ואחרים מנוקים מסך הדקות ששוחקו על השעון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...